PSV test jonge linksback op trainingskamp Gepubliceerd op 3-8-2020 | Via fox sports

PSV is vanochtend afgereisd naar Marienfeld in Duitsland voor een trainingskamp van zeven dagen. Bij de groep zitten twee nieuwkomers. Doelman Maxime Delanghe (19) en linksback Chris Gloster (20) sluiten aan vanuit Jong PSV.

Vooral naar Gloster zal Roger Schmidt benieuwd zijn, aangezien de linksbackpositie al een tijdje het zorgenkindje van de Eindhovenaren is. Vorige zomer nam PSV hem over van Hannover 96. De Amerikaan speelde zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens de beloften van PSV.

Ook de 20-jarige verdediger Justin de Haas en de 19-jarige middenvelder Richie Ledezma gaan mee naar Duitsland. Zij kregen afgelopen seizoen ook al de kans om zich op het trainingskamp te bewijzen.

De met transfers in verband gebrachte Jeroen Zoet en aanvoerder Denzel Dumfries reizen gewoon met de groep mee. Dumfries staat volgens Italiaanse media nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan. 

De ploeg van de Duitser Schmidt oefent zaterdag tegen SC Verl en een dag later tegen KFC Uerdingen 05. Beide duels beginnen om 16.00 uur en zijn te zien via het YouTube-kanaal van PSV. (FOX Sports/ANP)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020