PSV sluit trainingskamp in mineur af na tweede nederlaag Gepubliceerd op 11-1-2020 | Via fox sports

PSV heeft ook de tweede en laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Qatar verloren. De ploeg van Ernest Faber ging in Doha met 1-2 onderuit tegen het Belgische KAS Eupen.

Na de 1-2 nederlaag tegen Club Brugge van donderdag hoopte PSV het goede gevoel weer terug te krijgen tegen Eupen. De Eindhovenaren moesten het wel stellen zonder de beoogde doelman Jeroen Zoet, die vrijdag de training vroegtijdig had moeten verlaten.

PSV creëerde in de beginfase via Bruma, Mohammed Ihattaren en Cody Gakpo een aantal schietkansen, maar kreeg vervolgens zelf de openingstreffer om de oren. Een van richting veranderd schot van Danijel Milicević viel na 24 minuten binnen achter keeper Robbin Ruiter.

PSV trok tien minuten later de stand alweer gelijk. Uit een voorzet van Olivier Boscagli tekende Bruma voor de 1-1.  

Met tien nieuwe veldspelers binnen de lijnen begonnen de Eindhovenaren aan de tweede helft. Ondanks de frisse benen moest de ploeg na een klein uur opnieuw een tegentreffer incasseren, nadat Flavio Ciampichetti raak had gekopt bij de tweede paal.

Lars Unnerstall verving twee minuten later Ruiter, waarmee het complete elftal was gewijzigd. Aan de stand veranderde niets meer. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020