PSV-aanwinst Max wilde niet wachten op absolute top Gepubliceerd op 2-9-2020 | Via fox sports

PSV-aanwinst Philipp Max stond in de vermeende belangstelling van grote clubs als Manchester United, Chelsea en Paris Saint Germain maar Max wilde niet wachten en koos voor PSV.

Max heeft naar eigen zeggen tijd nodig zegt hij bij zijn presentatie: "Voor mij was het belangrijk om het snel af te ronden omdat ik niet lang wilde wachten. Ik heb een paar weken voorbereiding nodig. Toen ik gebeld werd door mijn zaakwaarnemer was het voor mij duidelijk. Daarna heeft John de Jong zijn verhaal mij overtuigd dat ik naar PSV wilde komen."

Verdedigend

De aanvallende statistieken van Max zijn indrukwekkend maar ook zijn verdedigen kwam ter sprake. "Natuurlijk probeer ik me achterin ook te verbeteren. In Augsburg heb ik daarin stappen vooruit gezet, dat was voor mij heel belangrijk. In de jaren daarvoor werd ik nog weleens negatief beoordeeld. Ik heb me middels video-analyse daar heel veel mee beziggehouden. Dat heeft me geholpen." 

"Als je dan verdedigend minder doorlaat, gaat het aanvallend ineens ook weer beter", gaat Max verder. "Dat was voor mij heel belangrijk. Ik ben op de goede weg. Ik ben heel blij met Roger Schmidt een volgende stap te kunnen zetten, dat is dan de volgende ontwikkeling. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020