Reijnen (33) zet per direct punt achter loopbaan Gepubliceerd op 20-5-2020 | Via fox sports

Etiënne Reijnen heeft besloten om per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. De geboren Zwollenaar kwam voor het laatst uit voor PEC Zwolle, waarvoor hij 144 officiële wedstrijden speelde.

Reijnen is afkomstig uit de jeugdopleiding van PEC, waar hij in het seizoen 2005/'06 zijn debuut maakte. Hij groeide vervolgens uit tot een vaste waarde in Zwolle, wat hem een transfer naar AZ opleverde. Via SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa belandde Reijnen vervolgens weer bij zijn oude liefde PEC Zwolle.

'Fijne periode'

"Ik heb een hele fijne periode gehad als voetballer in Zwolle", keek Reijnen terug. "Niet voor niets ben ik vorige zomer teruggekeerd bij deze club. Mijn meeste wedstrijden voor Zwolle heb ik in de Jupiler League gespeeld. Het was daarom ook extra speciaal om ook met deze club in de Eredivisie gevoetbald te mogen hebben." Reijnen zal toetreden tot het scoutingsteam van de Zwolse Eredivisionist.

Eerder werd al bekend dat Zwolle niet verdergaat met Rick Dekker, Lennart Thy, Jarni Koorman en de afgelopen seizoen aan RKC Waalwijk verhuurde Stanley Elbers. Ook neemt PEC Zwolle afscheid van huurlingen Rico Strieder, die terugkeert naar FC Utrecht, en Dennis Johnsen, die weer naar Ajax gaat. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
G-voetballer Sven (16) voetbalt na 10 weken coronacrisis weer op De Oude Meerdijk Gepubliceerd op 26-5-2020
Eredivisie
Eredivisie neemt deel aan uniek Europees FIFA-toernooi Gepubliceerd op 11-5-2020
Eredivisie
Clubs brengen collectieve boodschap aan supporters Gepubliceerd op 8-5-2020
Eredivisie
De Eredivisie(clubs) tijdens de coronacrisis Gepubliceerd op 31-3-2020
Eredivisie
Eredivisie Shirt Festival: Willem II mooiste shirt aller tijden, nét voor Feyenoord en Ajax Gepubliceerd op 8-5-2020