Robben, Cruijff, Van Basten en Bergkamp genomineerd voor beste elftal aller tijden Gepubliceerd op 19-10-2020 | Via fox sports

Nóg vier Nederlanders mogen zich bij de al acht Nederlandse genomineerden scharen voor het beste elftal aller tijden. France Football zet Arjen Robben, Johan Cruijff, Marco van Basten en Dennis Bergkamp op de lijst met namen die kans maken op deze eervolle verkiezing.

Robben is een van de tien rechtsbuitens die is genomineerd door het Franse tijdschrift. Samen met geduchte concurrent Lionel Messi is hij de enige nog actieve speler.

Omdat France Football dit jaar vanwege het coronavirus geen Ballon d'Or's uitreikt, is het tijdschrift op zoek naar het beste elftal aller tijden. Cruijff, Van Basten en Bergkamp zijn verkiesbaar als beste spits. Dit zijn alle grote namen die voor deze positie kanshebber zijn: 

Eerder werden al acht andere Nederlanders genomineerd voor een plek in het elftal: Edwin van der Sar, Wim Suurbier, Ronald Koeman, Ruud Krol, Johan Neeskens, Frank Rijkaard, Clarence Seedorf en Ruud Gullit. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vanaf januari beperkt aantal stadionbezoekers toelaten kan noodscenario afwenden Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Arne Slot als AZ-trainer: meeste clean sheets en punten per wedstrijd Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Pavlidis bij Griekse Eredivisie-goden Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Betaald voetbal herdenkt Maradona met minuut stilte Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Ruim 10 miljoen unieke kijkers voor de buis voor Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie Gepubliceerd op 26-11-2020