Robben, Cruijff, Van Basten en Bergkamp genomineerd voor beste elftal aller tijden Gepubliceerd op 19-10-2020 | Via ESPN

Nóg vier Nederlanders mogen zich bij de al acht Nederlandse genomineerden scharen voor het beste elftal aller tijden. France Football zet Arjen Robben, Johan Cruijff, Marco van Basten en Dennis Bergkamp op de lijst met namen die kans maken op deze eervolle verkiezing.

Robben is een van de tien rechtsbuitens die is genomineerd door het Franse tijdschrift. Samen met geduchte concurrent Lionel Messi is hij de enige nog actieve speler.

Omdat France Football dit jaar vanwege het coronavirus geen Ballon d'Or's uitreikt, is het tijdschrift op zoek naar het beste elftal aller tijden. Cruijff, Van Basten en Bergkamp zijn verkiesbaar als beste spits. Dit zijn alle grote namen die voor deze positie kanshebber zijn: 

Eerder werden al acht andere Nederlanders genomineerd voor een plek in het elftal: Edwin van der Sar, Wim Suurbier, Ronald Koeman, Ruud Krol, Johan Neeskens, Frank Rijkaard, Clarence Seedorf en Ruud Gullit. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Volle stadions bij seizoenstart Gepubliceerd op 11-6-2021
Eredivisie
Definitief: alle eredivisie wedstrijden voor seizoen 2021-22 Gepubliceerd op 8-6-2021
Eredivisie
PSV kampioen KPN eDivisie Gepubliceerd op 3-6-2021
Eredivisie
Bekijk nu live: de KPN eDivisie finals Gepubliceerd op 2-6-2021
Eredivisie
Genomineerden Eredivisie Speler- en Speler U21 van het Jaar bekend Gepubliceerd op 28-5-2021