Ron Jans ook volgend seizoen trainer van FC Twente Gepubliceerd op 10-12-2020 | Via fox sports

Ron Jans heeft zijn contract als trainer van FC Twente met een seizoen verlengd. Ook technisch directeur Jan Streuer plakt er een jaar aan vast in Enschede.

Ron Jans haalt veel plezier uit zijn werk als trainer van FC Twente. "Het is heerlijk werken met deze staf. Vanaf de eerste dag geniet ik met volle teugen, zoals ik ook geniet van het contact met de spelers. We hebben echt een geweldige groep. Er kan nog genoeg beter, maar het is echt fijn werken bij Twente", aldus de 62-jarige hoofdcoach.

"Bovendien wil ik natuurlijk een volle Grolsch Veste meemaken, dat is er door corona helaas nog niet van gekomen. Op het verzoek of ik wilde blijven heb ik dan ook niet lang na hoeven te denken. Ik heb met alle plezier mijn contract tot eind volgend seizoen verlengd. Gelukkig heeft Jan Streuer dat ook gedaan, want onze samenwerking is optimaal", gaat Jans verder in op zijn keuze voor verlenging in Enschede.

Technisch directeur verlengt ook

Ook Streuer was er snel uit met FC Twente. "De club en ik waren er snel uit over de verlenging van het contract. Vanaf de eerste dag dat ik bij FC Twente actief ben, heb ik het reuze naar mijn zin. De samenwerking met Ron en zijn staf en de directie is heel goed, de lijnen zijn kort. Dat is fijn werken."

"Aan het begin van het seizoen waren er maar een paar spelers, waaronder vier keepers. In korte tijd hebben we een selectie neer kunnen zetten die het op dit moment prima doet in de Eredivisie. Dat is een groot compliment aan Ron Jans en zijn staf", aldus de technisch directeur.

FC Twente staat na elf duels vijfde in de Eredivisie. De ploeg van Jans heeft al zes keer gewonnen en staat op 21 punten. Afgelopen weekend won Twente in de Johan Cruijff ArenA met 2-1 van Ajax. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
Vitesse-FC Utrecht in het teken van Theo Bos en KWF Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
AJAX - PSV bezorgt ESPN meteen record Gepubliceerd op 11-1-2021