Ruiz teleurgesteld in Twente: "Als ze niet bellen, zit er niets anders op dan verder te kijken" Gepubliceerd op 22-7-2020 | Via fox sports

Bryan Ruiz rekent niet meer op een terugkeer bij FC Twente. In Tubantia meldt de transfervrije Costa Ricaanse aanvaller dat hij twee aanbiedingen heeft gehad, maar dat Twente niet heeft gebeld.

Ruiz vertrok onlangs bij het Braziliaanse Santos en denkt na over zijn toekomst. "Ik sta op het punt om terug te keren naar huis, naar Costa Rica. Dan ga ik snel beslissen naar welke club ik komend seizoen ga. Ik heb twee serieuze aanbiedingen", aldus Ruiz in Tubantia.

Hij kreeg echter geen aanbieding van zijn oude liefde FC Twente. "Helaas niet. Het had FC Twente kunnen worden, ik was heel graag teruggegaan en had nog graag een seizoen in De Veste willen spelen. Maar als ze niet bellen, zit er niets anders op dan verder te kijken. Zo werkt het in voetbal."

"Het was geweldig geweest. Ik las het van Robben, wat fantastisch voor Groningen en ook voor hemzelf. Hij heeft nog altijd veel kwaliteit en is een enorme professional. Ik keer trouwens hoe dan ook een keer terug naar Twente, al kom ik alleen maar een wedstrijd bekijken van Twente. Of om zelf nog een wedstrijd te spelen. Nog een keer in De Veste. Ik wil er gewoon weer heen." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020