Sainsbury en Luckassen mogen vertrekken bij PSV, Ribéry onhaalbaar Published on 11-8-2019 | By fox sports

Het is einde verhaal voor Trent Sainsbury en Derrick Luckassen bij PSV na de terugkeer van Daniel Schwaab. Dat gaf trainer Mark van Bommel voorafgaand aan het duel met ADO Den Haag aan.

Basis

Voor Luckassen zal het feit dat hij mag vertrekken enigszins als een verrassing komen, gezien hij in beide Champions League-kwalificatieduels en in de Johan Cruijff Schaal de volle 90 minuten speelde. Afgelopen seizoen werd de verdediger uitgeleend aan het Duitse Hertha BSC.

Voor Sainsbury zal de boodschap minder rauw op zijn dak vallen. De Australiër speelde sinds zijn komst in de zomer van 2018 slechts tien officiële duels. Tegen FC Twente vorige week stond de centrale verdediger nog in de basis.

'Ribéry onbetaalbaar'

Van Bommel bevestigde tegenover Hans Kraay jr. ook dat er contact is geweest met Franck Ribéry: "Heb met Franck gesproken, maar dat is onbetaalbaar."

Nadat een overgang naar Al-Nasr niet doorging voor Ribéry heeft PSV het geprobeerd bij de Fransman, maar de 36-jarige vleugelspeler is financieel onhaalbaar voor de Eindhovenaren. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Subtopper op vrijdagavond Published on 13-12-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Luis Suárez Published on 10-12-2019
Eredivisie
FC Twente geeft kwetsbare gezinnen een steuntje in de rug Published on 10-12-2019
Eredivisie
Sparta houdt Dessers en Heracles in bedwang tijdens matig gelijkspel Published on 9-12-2019
Eredivisie
Ajax op jacht naar 155e treffer Published on 6-12-2019