Schmidt verwelkomt 27 spelers bij eerste training PSV Gepubliceerd op 20-7-2020 | Via fox sports

PSV is maandag met 27 spelers begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De nieuwe trainer Roger Schmidt en zijn selectie kregen applaus van de 250 aanwezige supporters op sportcomplex De Herdgang. Meer fans waren vanwege de maatregelen rond het coronavirus niet welkom.

De selectie van PSV ziet er nu nog nagenoeg hetzelfde uit als toen het seizoen definitief werd stilgelegd. Ook een aantal spelers die vorig seizoen door PSV werden verhuurd, waren maandag op de training. Schmidt wil ze eerst aan het werk zien voordat duidelijk wordt waar de toekomst van die spelers ligt.

Schmidt werd in maart aangesteld, nog net voordat duidelijk werd dat het voetbal een tijdlang stil zou komen te liggen. PSV hoopt zich de komende tijd in ieder geval nog te versterken met een centrale verdediger, een linkerverdediger en een middenvelder.

Donyell Malen sloot maandag weer aan bij de selectie. De aanvaller liep in december tegen Feyenoord een knieblessure op en miste het restant van het vorige seizoen. Ritsu Doan ontbrak als enige van de A-selectie. De Japanner is net terug uit het buitenland en sluit, vanwege de coronaregels, aan het einde van deze week bij de groep aan. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020