Sneijder traint maandag toch niet mee met DHSC Gepubliceerd op 21-7-2020 | Via fox sports

Wesley Sneijder zal maandag bij de amateurs van DHSC nog ontbreken op het trainingsveld. De recordinternational heeft afgezegd, waarschijnlijk omdat hij dan nog in het buitenland is. Dat meldt RTV Utrecht. Het is nog onduidelijk wanneer de oud-middenvelder wel met de training bij de hoofdklasser gaat beginnen.

Sneijder kreeg eerder van hoofdtrainer Gert Kruys toestemming om vanaf maandag 27 juli bij DHSC mee te mogen doen. "Er is veel publiciteit naar uitgegaan, daarom is het goed om te laten weten dat hij er maandag niet bij is", liet voorzitter Hans Berrens op de regionale zender weten. "Als hij vindt en denkt dat hij kan, is het de bedoeling dat hij zal aansluiten."

De 36-jarige Sneijder heeft nauwe banden met de club uit de wijk Ondiep. Het sportcomplex van DHSC draagt zijn naam, z'n broertje Rodney is aanvoerder van het eerste elftal en z'n oudere broer Jeffrey is de assistent van trainer Kruys.

Sneijder stopte een jaar geleden als profvoetballer. Supporters van FC Utrecht willen dat hij, net als Arjen Robben bij FC Groningen, terugkeert als prof en nog een jaar voor hun club gaat spelen. Sneijder beloofde de fans onlangs om daarover na te denken. Hij denkt binnen twee, drie maanden weer topfit te kunnen zijn. (ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020