Special(e) avond FOX Sports: PSV & Philips, comebacks Utrecht en Friese talenten Gepubliceerd op 12-11-2020 | Via fox sports

Met vier club tv-specials en een documentaire zit je vanavond goed op FOX Sports. Bij PSV TV gaat de special 'PSV & Philips: toen, nu en morgen' in première.

Woensdag maakte de club uit Eindhoven bekend dat de sponsorovereenkomst met Philips met tien jaar verlengd, tot 2031. PSV en het gezondheidstechnologiebedrijf zijn al sinds 1913 aan elkaar verbonden. Ook al staat Philips niet meer op de borst, een toekomst zonder het bedrijf is voor PSV ondenkbaar. Onder anderen PSV-directeur Toon Gerbrands en Frans van Houten, CEO van Philips, komen aan het woord.

De première van de special 'PSV & Philips, toen, nu en morgen' is vanavond om 20.00 uur te zien op FOX Sports 1

In Utrecht wordt in een special teruggeblikt op de vijf meest miraculeuze comebacks van de plaatselijke FC. Oud-spelers en betrokkenen vertellen aan de hand van beelden hoe ze zich met hun (toenmalige) club terugvochten uit geslagen positie.

Special FC Utrecht TV: ' Miraculeuze comebacks' is om 18.00 uur te zien op FOX Sports 1


Direct na FC Utrecht TV staat de special van sc Heerenveen op het programma. De Friezen geven inzicht in de jeugdopleiding. Spelers Joey Veerman, Arjen van der Heide en Hamdi Akujobi worden gevolgd door de club. Hoe gaan ze om met succes of juist met tegenslagen? De grote vraag na zes weken: Ben ik een betere speler geworden? Een uniek kijkje in de keuken van sc Heerenveen.

sc Heerenveen TV: 'De ontwikkeling bij sc Heerenveen' is om 18.30 uur te zien op FOX Sports 1

Later op de avond kun je ook nog genieten van de mooiste doelpunten van Ronaldo in het shirt van PSV. In navolging van de treffers van de Braziliaanse spits volgt de ESPN Film: I Scored a Goal in the FIFA World Cup Final.

De mooiste goals van Ronaldo zijn om 20.30 uur te zien op FOX Sports 1
De ESPN Film: I Scored a Goal in the FIFA World Cup Final zie je om 21.00 uur op FOX Sports 1

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020
Eredivisie
LIVE: Bekijk hier speelronde 2 in de eDivisie Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Raad van Commissarissen Eredivisie CV treedt af Gepubliceerd op 16-11-2020