Tannane over uitbarsting: "Ik liet mij gaan, dat had ik niet moeten doen" Gepubliceerd op 19-10-2020 | Via fox sports

Vitessenaar Oussama Tannane heeft tegenover Voetbal International spijt betuigd voor zijn opmerkelijke optreden in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Op slag van rust kreeg Tannane twee gele kaarten nadat hij was uitgevallen naar scheidsrechter Richard Martens.

Tannane vond dat hij na een aantal overtredingen niet genoeg werd beschermd door de arbiter, en daar sprak hij Martens op aan. Die reageerde met "dat ik de bal moest laten gaan en niet zo moest pingelen", aldus Tannane tegen VI. Na een volgend duel waarbij Tannane naar de grond ging floot Martens niet: "Ik had op dat moment veel pijn, zat hoog in mijn emotie en liet mij gaan. Dat had ik niet moeten doen."

Nadat Tannane met twee keer geel van het veld werd gestuurd, kreeg hij het over grote afstand ook nog aan de stok met aanvoerder Remko Pasveer. Inmiddels is Tannane daar in de spelersgroep op teruggekomen: "Ik heb intern mijn excuses aangeboden aan de spelers en de staf en dat hebben zij geaccepteerd. Dat is voor mij nu het belangrijkste. Dit is een goed leermoment voor mij geweest. Ik kijk nu alleen nog maar vooruit en wil het goede spel doortrekken en belangrijk zijn voor Vitesse." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vanaf januari beperkt aantal stadionbezoekers toelaten kan noodscenario afwenden Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Arne Slot als AZ-trainer: meeste clean sheets en punten per wedstrijd Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Pavlidis bij Griekse Eredivisie-goden Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Betaald voetbal herdenkt Maradona met minuut stilte Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Ruim 10 miljoen unieke kijkers voor de buis voor Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie Gepubliceerd op 26-11-2020