TOP verrast met Bob Peeters als nieuwe hoofdtrainer Gepubliceerd op 8-6-2021 | Via ESPN

Peeters tekent voor een jaar bij de Ossenaren.

TOP Oss heeft Bob Peeters aangesteld als nieuwe hoofdcoach. De Belg is de opvolger van Klaas Wels, die de afgelopen 4,5 jaar hoofdtrainer was van de Ossenaren. De oud-speler van onder meer Roda JC en Vitesse tekent in principe voor een jaar bij de club uit Oss. 

Peeters gaf de afgelopen 3,5 jaar leiding aan KVC Westerlo, waarmee hij wisselende resultaten behaalde. “Ik was heel blij toen Peter mij vorige week benaderde om in gesprek te gaan met TOP Oss", zegt Peeters op de clubsite. "Het is een club waar ik altijd al een bepaalde band mee heb gehad. Mijn interesse voor het Nederlandse voetbal is altijd onverminderd groot geweest. Ik heb gehoord dat Ossenaren mensen zijn die vol passie naar een wedstrijd gaan en dat sprak mij heel erg aan. In de gesprekken met Peter en Marcel lagen de visie, passie en het plezier om er samen iets van te maken zó dicht bij elkaar, dat het gelijk klikte.”

Eerder was Peeters werkzaam bij AA Gent en Charlton Athletic. Technisch directeur Peter Bijvelds: “We hebben bewust heel veel kandidaten gesproken. Daar zaten behoorlijk wat goede kandidaten bij, maar Bob maakte bij ons absoluut de beste indruk. Naast het feit dat hij uiteraard behoorlijk relevante ervaring heeft, sprak ons zijn mens- en voetbalidee enorm aan. Zijn positieve insteek en lef kwamen ook nadrukkelijk tot uiting."

Uitgelicht

Eredivisie
Volle stadions bij seizoenstart Gepubliceerd op 11-6-2021
Eredivisie
Definitief: alle eredivisie wedstrijden voor seizoen 2021-22 Gepubliceerd op 8-6-2021
Eredivisie
PSV kampioen KPN eDivisie Gepubliceerd op 3-6-2021
Eredivisie
Bekijk nu live: de KPN eDivisie finals Gepubliceerd op 2-6-2021
Eredivisie
Genomineerden Eredivisie Speler- en Speler U21 van het Jaar bekend Gepubliceerd op 28-5-2021