Transfersoap Fortes voorbij: middenvelder per direct naar Sparta Gepubliceerd op 26-1-2020 | Via fox sports

Jeffry Fortes maakt per direct de overstap naar Sparta Rotterdam. Na wekenlang getouwtrek met Excelsior mag Fortes nu toch vertrekken uit Kralingen. De middenvelder tekent bij Sparta een contract tot medio 2021.

Fortes werd in de winterstop al vastgelegd door Sparta, maar zou in de zomer de overstap maken. Dat leidde tot een lastige situatie voor de middenvelder bij Excelsior. Fortes wilde graag per direct naar de Eredivisie-club en zijn vertrekwens viel niet goed bij de supporters van de stadgenoot uit Kralingen.

Nu zijn de clubs alsnog tot overeenstemming gekomen en is de wintertransfer een feit. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik vanwege mijn ambities graag deze overstap nu al wilde maken", vertelt Fortes. "Daarom ben ik blij dat de clubs eruit zijn gekomen. Ik kijk ernaar uit terug te keren bij Sparta, waar ik in de jeugdopleiding al gespeeld heb."

"Technisch directeur Henk van Stee. "Jeffry was eigenlijk onze eerste versterking voor volgend seizoen, maar nadat hij getekend had, gaf hij aan meteen over te willen stappen. Hierna zijn wij met Excelsior in gesprek gegaan en hebben we een akkoord bereikt. We zijn blij dat Excelsior medewerking verleend heeft en we hem nu al aan de selectie toe kunnen voegen, omdat hij met zijn ervaring en multifunctionaliteit een meerwaarde voor de selectie is." (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Clint Leemans uitgeroepen tot Eredivisie-speler van de maand Gepubliceerd op 1-10-2020
Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020