Transfersoap Fortes voorbij: middenvelder per direct naar Sparta Gepubliceerd op 26-1-2020 | Via fox sports

Jeffry Fortes maakt per direct de overstap naar Sparta Rotterdam. Na wekenlang getouwtrek met Excelsior mag Fortes nu toch vertrekken uit Kralingen. De middenvelder tekent bij Sparta een contract tot medio 2021.

Fortes werd in de winterstop al vastgelegd door Sparta, maar zou in de zomer de overstap maken. Dat leidde tot een lastige situatie voor de middenvelder bij Excelsior. Fortes wilde graag per direct naar de Eredivisie-club en zijn vertrekwens viel niet goed bij de supporters van de stadgenoot uit Kralingen.

Nu zijn de clubs alsnog tot overeenstemming gekomen en is de wintertransfer een feit. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik vanwege mijn ambities graag deze overstap nu al wilde maken", vertelt Fortes. "Daarom ben ik blij dat de clubs eruit zijn gekomen. Ik kijk ernaar uit terug te keren bij Sparta, waar ik in de jeugdopleiding al gespeeld heb."

"Technisch directeur Henk van Stee. "Jeffry was eigenlijk onze eerste versterking voor volgend seizoen, maar nadat hij getekend had, gaf hij aan meteen over te willen stappen. Hierna zijn wij met Excelsior in gesprek gegaan en hebben we een akkoord bereikt. We zijn blij dat Excelsior medewerking verleend heeft en we hem nu al aan de selectie toe kunnen voegen, omdat hij met zijn ervaring en multifunctionaliteit een meerwaarde voor de selectie is." (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Gepubliceerd op 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Gepubliceerd op 17-2-2020
Eredivisie
PEC Zwolle winnaar eDivisie seizoen I, € 50.000,- prijzengeld Gepubliceerd op 15-2-2020
Eredivisie
Bekijk live de ontknoping van de eDivisie Finals! Gepubliceerd op 14-2-2020
Eredivisie
Dessers treft oude bekende op weg naar recordboeken Gepubliceerd op 14-2-2020