Troost blijft Arnesen nog een maand bijstaan bij Feyenoord Gepubliceerd op 1-2-2020 | Via fox sports

Sjaak Troost blijft zich nog even bezighouden met het technisch beleid van Feyenoord. Hij zal tot uiterlijk 1 maart zijn opvolger Frank Arnesen bijstaan, zo laat de club uit Rotterdam weten.

Troost ging afgelopen zomer als technisch directeur (ad interim) aan de slag bij Feyenoord. Daarvoor maakte hij deel uit van de raad van commissarissen van de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Op verzoek van Arnesen blijft hij de komende weken op de achtergrond nog even betrokken bij het technisch beleid van Feyenoord. "Sjaak en ik zijn de afgelopen weken zeer druk geweest met de aankoop, huur en verhuur van spelers", vertelt Arnesen.

"Aan de overdracht van alle andere taken zijn we daardoor niet echt toegekomen, terwijl dat natuurlijk wel heel belangrijk is. Pas nu de transferwindow is gesloten, kunnen we ons hier goed op gaan richten. Aangezien het om een omvangrijk takenpakket gaat, ben ik blij dat Sjaak me deze maand nog wil bijstaan."

Met de beslissing om Troost nog even betrokken te laten blijven bij het technisch beleid, schuift Feyenoord een lastige beslissing voor zich uit. Troost ziet zichzelf graag terugkeren naar de raad van commissarissen, maar daar is niet iedereen bij de Rotterdamse club blij mee. Er gaan ook stemmen op dat het niet wenselijk is dat Troost zijn eigen beleid gaat controleren. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Gepubliceerd op 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Gepubliceerd op 17-2-2020
Eredivisie
PEC Zwolle winnaar eDivisie seizoen I, € 50.000,- prijzengeld Gepubliceerd op 15-2-2020
Eredivisie
Bekijk live de ontknoping van de eDivisie Finals! Gepubliceerd op 14-2-2020
Eredivisie
Dessers treft oude bekende op weg naar recordboeken Gepubliceerd op 14-2-2020