Troost blijft Arnesen nog een maand bijstaan bij Feyenoord Gepubliceerd op 1-2-2020 | Via fox sports

Sjaak Troost blijft zich nog even bezighouden met het technisch beleid van Feyenoord. Hij zal tot uiterlijk 1 maart zijn opvolger Frank Arnesen bijstaan, zo laat de club uit Rotterdam weten.

Troost ging afgelopen zomer als technisch directeur (ad interim) aan de slag bij Feyenoord. Daarvoor maakte hij deel uit van de raad van commissarissen van de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Op verzoek van Arnesen blijft hij de komende weken op de achtergrond nog even betrokken bij het technisch beleid van Feyenoord. "Sjaak en ik zijn de afgelopen weken zeer druk geweest met de aankoop, huur en verhuur van spelers", vertelt Arnesen.

"Aan de overdracht van alle andere taken zijn we daardoor niet echt toegekomen, terwijl dat natuurlijk wel heel belangrijk is. Pas nu de transferwindow is gesloten, kunnen we ons hier goed op gaan richten. Aangezien het om een omvangrijk takenpakket gaat, ben ik blij dat Sjaak me deze maand nog wil bijstaan."

Met de beslissing om Troost nog even betrokken te laten blijven bij het technisch beleid, schuift Feyenoord een lastige beslissing voor zich uit. Troost ziet zichzelf graag terugkeren naar de raad van commissarissen, maar daar is niet iedereen bij de Rotterdamse club blij mee. Er gaan ook stemmen op dat het niet wenselijk is dat Troost zijn eigen beleid gaat controleren. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Clint Leemans uitgeroepen tot Eredivisie-speler van de maand Gepubliceerd op 1-10-2020
Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020