'United hoopt Real af te troeven en meldt zich voor Van de Beek' Gepubliceerd op 6-6-2020 | Via fox sports

Manchester United heeft zich officieel gemeld voor Donny van de Beek (23). De Telegraaf meldt dat de Engelse grootmacht de middenvelder van Ajax vlak voor de neus van Real Madrid wil wegkapen.

Slechts een medische keuring zou de overstap van Van de Beek naar Real nog in de weg staan, maar omdat Madrid zwaar getroffen is door de corona-uitbraak, zou United zijn kans schoon zien. 

Volgens De Telegraaf zou Real het in deze tijd ongepast vinden een miljoenentransfer af te ronden. Pas nadat de competitie is hervat en de mediagelden in ontvangst zijn genomen, zou De Koninklijke willen toeslaan. Wellicht is Manchester United de Spanjaarden dan al te snel af.

Afgelopen winter was er ook al vermeende interesse van United in Van de Beek, maar toen was de negenvoudig Oranje-international resoluut:

Europa League

Mocht Van de Beek daadwerkelijk voor de Engelsen komen te spelen, komt hij bij de club terecht waarvan hij in 2017 de Europa League-finale verloor. Van de Beek mocht destijds twintig minuten meedoen van trainer Peter Bosz. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020