Van Mieghem verruilt De Graafschap voor FC Volendam Gepubliceerd op 5-6-2021 | Via ESPN

Na Robert Mühren heeft FC Volendam opnieuw een aanvaller binnen: Van Mieghem tekent voor twee jaar.

Na Robert Mühren heeft FC Volendam opnieuw een aanvaller vastgelegd. De 31-jarige Daryl van Mieghem komt transfervrij over van De Graafschap en tekent voor twee seizoenen in Volendam, met nog een optie voor nog een jaar. 

"Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Het aanvallende voetbal en de ambitie van de club spreken mij enorm aan.", zegt Van Mieghem, die afgelopen seizoen goed was voor tien treffers en elf assists bij De Graafschap. Voor zijn periode in Doetinchem speelde de vleugelaanvaller voor AFC Amsterdam, Telstar, Excelsior en Heracles Almelo.

"Na de gesprekken met trainer Wim Jonk en Jasper van Leeuwen was het voor mij duidelijk dat ik graag naar FC Volendam wilde. Ik ben dan ook blij dat het allemaal rond is gekomen en kan niet wachten om te beginnen." Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij met de extra stootkracht voorin. "Met de komst van Daryl krijgt de selectie een flinke boost in aanvallend opzicht. Hij heeft over een langere periode aangetoond dat hij niet alleen een zeer dreigende individualist is, maar ook een stabiele teamplayer."

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie samen één! Gepubliceerd op 18-6-2021
Eredivisie
Volle stadions bij seizoenstart Gepubliceerd op 11-6-2021
Eredivisie
Definitief: alle eredivisie wedstrijden voor seizoen 2021-22 Gepubliceerd op 8-6-2021
Eredivisie
PSV kampioen KPN eDivisie Gepubliceerd op 3-6-2021
Eredivisie
Bekijk nu live: de KPN eDivisie finals Gepubliceerd op 2-6-2021