NU LIVE: Willem II - Vitesse Gepubliceerd op 31-10-2020 | Via fox sports

Vandaag weer een hele drukke voetbaldag op FOX Sports. Na de hervattingen in de Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga gisteravond, begint de Eredivisie vandaag ook weer aan een nieuwe speelronde.

Vandaag zien we zowel de koplopers als de hekkensluiters van de Eredivisie én de Bundesliga in actie. In de Eretribune vanaf 19:00 uur volop aandacht voor de wedstrijd Ajax - Fortuna Sittard, al wordt er ook aandacht besteed aan de overige duels van vandaag. Daarnaast heeft de Keuken Kampioen Divisie vanaf 14:00 uur ook nog twee wedstrijden in de aanbieding.

Eredivisie
Koploper Ajax zat op rozen na de recordoverwinning op VVV-Venlo, maar kwam met gemengde gevoelens terug uit Bergamo na het gelijkspel in de Champions League tegen Atalanta. Fortuna Sittard zal met zweethandjes naar de Johan Cruijff Arena afreizen in de angst om ook net zo afgedroogd te worden als hun provinciegenoot vorige week. De Amsterdammers lijken in ieder geval veel te gaan scoren; het doelsaldo van de laatste vier edities staat op 18-0.

Vitesse is na zes speelrondes de verrassende nummer twee van de ranglijst met vijf keer winst en een verliespartij. Het reist zaterdag met vertrouwen af naar Willem II. De club van trainer Thomas Letsch heeft in Tilburg al zeven wedstrijden op rij niet verloren. Dat is de beste ongeslagen uitreeks van de Arnhemmers op dit moment. De Tilburgers verkeren in een dipje, ze hebben al vier wedstrijden op rij niet gewonnen en hebben de drie punten hard nodig om weer terug in het linkerrijtje te komen.

FC Twente – PEC Zwolle is vanaf 18:45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1.
Ajax – Fortuna Sittard is vanaf 20:00 uur LIVE te zien op FOX Sports 2.
FC Groningen – VVV Venlo is vanaf 20:00 uur LIVE te zien op FOX Sports 3.
Willem II – Vitesse is vanaf 21:00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1.

Bundesliga
Bayern München rekende zonder Robert Lewandowski af met FC Köln: 1-2. Achtervolger RB Leipzig kan de koppositie heroveren bij winst op een andere topploeg: Borussia Mönchengladbach.

Borussia Mönchengladbach – RB Leipzig is vanaf 18:30 uur LIVE te zien op FOX Sports 4.

Uitgelicht

Eredivisie
Vanaf januari beperkt aantal stadionbezoekers toelaten kan noodscenario afwenden Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Arne Slot als AZ-trainer: meeste clean sheets en punten per wedstrijd Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Pavlidis bij Griekse Eredivisie-goden Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Betaald voetbal herdenkt Maradona met minuut stilte Gepubliceerd op 27-11-2020
Eredivisie
Ruim 10 miljoen unieke kijkers voor de buis voor Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie Gepubliceerd op 26-11-2020