'Vermeij in gesprek met FC Den Bosch' Gepubliceerd op 12-1-2019 | Via fox sports

Vincent Vermeij is op weg naar de uitgang bij Heracles Almelo. De spits heeft toestemming gekregen om te onderhandelen met een andere club. Volgens TC Tubantia gaat het om FC Den Bosch.

Den Bosch staat verrassend bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie. Eigenaar Kakhi Jordania haalde al de nodige versterkingen naar Noord-Brabant.

De 24-jarige Vermeij zou nu de volgende op Jordania's verlanglijstje zijn. Vermeij heeft onder trainer Frank Wormuth geen basisplaats. De aanvaller kwam tot nu toe acht keer in actie in de Eredivisie, allemaal als invaller. 

Eerder leek ook De Graafschap in de race voor Vermeij. De Superboeren hadden in de zoektocht naar aanvallende versterking de pijlen gericht op Cyriel Dessers, maar de Belgische aanvaller van FC Utrecht liep in de winterstop een zware knieblessure op en is maanden uitgeschakeld. 

Vermeij is een bekende in Doetinchem. Hij speelde tussen 2014 en 2016 drie seizoenen voor De Graafschap. In 2015 bezorgde hij De Graafschap met achttien doelpunten promotie naar de Eredivisie. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Voetbalhelden inspireren kinderen in nieuwe campagne FOX Sports Gepubliceerd op 19-7-2019
Eredivisie
Done deal: Matthijs de Ligt naar Juventus Gepubliceerd op 18-7-2019
Eredivisie
Algemeen Directeur Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord Gepubliceerd op 17-7-2019
Eredivisie
ECV bezorgd: gaat Ajax met tweede garnituur Eredivisie in Gepubliceerd op 15-7-2019
Eredivisie
Ruim 8.000 bezoekers bij 2e editie FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival Gepubliceerd op 11-7-2019