'Vermeij in gesprek met FC Den Bosch' Gepubliceerd op 12-1-2019 | Via fox sports

Vincent Vermeij is op weg naar de uitgang bij Heracles Almelo. De spits heeft toestemming gekregen om te onderhandelen met een andere club. Volgens TC Tubantia gaat het om FC Den Bosch.

Den Bosch staat verrassend bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie. Eigenaar Kakhi Jordania haalde al de nodige versterkingen naar Noord-Brabant.

De 24-jarige Vermeij zou nu de volgende op Jordania's verlanglijstje zijn. Vermeij heeft onder trainer Frank Wormuth geen basisplaats. De aanvaller kwam tot nu toe acht keer in actie in de Eredivisie, allemaal als invaller. 

Eerder leek ook De Graafschap in de race voor Vermeij. De Superboeren hadden in de zoektocht naar aanvallende versterking de pijlen gericht op Cyriel Dessers, maar de Belgische aanvaller van FC Utrecht liep in de winterstop een zware knieblessure op en is maanden uitgeschakeld. 

Vermeij is een bekende in Doetinchem. Hij speelde tussen 2014 en 2016 drie seizoenen voor De Graafschap. In 2015 bezorgde hij De Graafschap met achttien doelpunten promotie naar de Eredivisie. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de Week: Wout Weghorst Gepubliceerd op 19-3-2019
Eredivisie
Kuijt volgend seizoen op stage bij Stam Gepubliceerd op 12-3-2019
Eredivisie
Tadic en Neres bezorgen Ajax kwartet tegen Fortuna Gepubliceerd op 11-3-2019
Eredivisie
Eredivisie-directeur Jacco Swart wordt Managing Director van de European Leagues Gepubliceerd op 6-3-2019
Eredivisie
Frenkie de Jong opnieuw uitgeroepen tot Speler van de Maand Gepubliceerd op 27-2-2019