VriendenLoterij ook komende jaren maatschappelijk partner Eredivisie Gepubliceerd op 12-9-2020

De VriendenLoterij is ook de komende jaren als Maatschappelijk Partner Eredivisie verbonden aan de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. De samenwerking is verlengd tot en met seizoen 2022 - 2023.  

De Eredivisie en de VriendenLoterij zijn al vijftien jaar aan elkaar verbonden en daarmee is de samenwerking een van de succesvolste partnerships in de Nederlandse sportwereld.

Deelnemers van de VriendenLoterij die meespelen voor hun favoriete club steunen daarmee maatschappelijke activiteiten van hun club. 

Ook gebruiken de clubs de opbrengsten voor maatschappelijke projecten in hun directe omgeving. Zo zijn door de jarenlange samenwerking met de Eredivisie duizenden basisschoolkinderen gezonder gaan leven en eten, hebben mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een baan gevonden en zijn ouderen uit hun isolement gehaald.

De Kracht van Ons Voetbal

De afgelopen jaren hebben de clubs hun maatschappelijke opbrengst - en daarmee ook de maatschappelijke impact in hun regio - dankzij hun fans zien groeien. Dit is geportretteerd in de videoserie De Kracht van Ons Voetbal, die afgelopen seizoen te zien was op FOX Sports. 

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020
Eredivisie
Eredivisie zet nieuwe stap in het verzamelen en delen van sportieve data Gepubliceerd op 10-9-2020
Eredivisie
Afspraken voortijdig beëindigen betaald voetbalcompetities vastgelegd Gepubliceerd op 9-9-2020