Willem II beloont technisch directeur Mathijsen met contractverlenging Published on 30-1-2020 | By fox sports

Joris Mathijsen is nog zeker tot de zomer van 2024 bij Willem II in dienst als technisch directeur. De club uit Tilburg heeft het contract van de oud-international met twee jaar verlengd.

Mathijsen, oud-speler van onder meer Willem II, HSV en Feyenoord, begon in 2016 als technisch manager en kreeg een jaar later zijn huidige functie. Willem II is bezig aan een sterk seizoen en staat momenteel vierde in de Eredivisie.

"De koers die we enkele jaren geleden hebben ingezet begint zijn vruchten af te werpen", zegt Mathijsen. "De komst van het jeugdcomplex, de professionalisering van ons scoutingsapparaat en de metamorfose van de faciliteiten voor spelers en stafleden zijn ontwikkelingen die nodig zijn om onze ambities waar te maken."

Binnen de club is er veel waardering voor Mathijsen. "Joris heeft zich uitstekend ontwikkeld. Mede door zijn beleid zet de club in zijn totaliteit continu stappen, zijn de resultaten op het veld verbeterd en wordt vermogen op het veld gecreëerd", aldus Jan van der Laak, voorzitter van de raad van commissarissen. (FOX Sports/ANP)

Highlighted

Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Published on 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Published on 17-2-2020
Eredivisie
PEC Zwolle winnaar eDivisie seizoen I, € 50.000,- prijzengeld Published on 15-2-2020
Eredivisie
Bekijk live de ontknoping van de eDivisie Finals! Published on 14-2-2020
Eredivisie
Dessers treft oude bekende op weg naar recordboeken Published on 14-2-2020