Willem II beloont technisch directeur Mathijsen met contractverlenging Gepubliceerd op 30-1-2020 | Via fox sports

Joris Mathijsen is nog zeker tot de zomer van 2024 bij Willem II in dienst als technisch directeur. De club uit Tilburg heeft het contract van de oud-international met twee jaar verlengd.

Mathijsen, oud-speler van onder meer Willem II, HSV en Feyenoord, begon in 2016 als technisch manager en kreeg een jaar later zijn huidige functie. Willem II is bezig aan een sterk seizoen en staat momenteel vierde in de Eredivisie.

"De koers die we enkele jaren geleden hebben ingezet begint zijn vruchten af te werpen", zegt Mathijsen. "De komst van het jeugdcomplex, de professionalisering van ons scoutingsapparaat en de metamorfose van de faciliteiten voor spelers en stafleden zijn ontwikkelingen die nodig zijn om onze ambities waar te maken."

Binnen de club is er veel waardering voor Mathijsen. "Joris heeft zich uitstekend ontwikkeld. Mede door zijn beleid zet de club in zijn totaliteit continu stappen, zijn de resultaten op het veld verbeterd en wordt vermogen op het veld gecreëerd", aldus Jan van der Laak, voorzitter van de raad van commissarissen. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Clint Leemans uitgeroepen tot Eredivisie-speler van de maand Gepubliceerd op 1-10-2020
Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020