Willem II blijft supportersgeluiden afspelen: "Geeft gevoel dat ze er zijn" Gepubliceerd op 9-12-2020 | Via fox sports

Willem II blijft voorlopig bij thuiswedstrijden supportersgeluiden via de geluidsinstallatie toevoegen. Uit de evaluatie van het experiment bij Willem II †“ VVV-Venlo (2-1) is gebleken dat spelers en stafleden van Willem II het als een meerwaarde ervaren.

Het experiment vond op initiatief van supporters plaats. Het doel ervan is om wedstrijdsfeer en de steun van supporters enigszins na te bootsen en daarmee de ploeg op alternatieve wijze te steunen. 

"Het afspelen van supportersgeluiden leidt ertoe dat wij enigszins het gevoel hebben dat onze supporters er zijn", vertelt Willem II-aanvoerder Jordens Peters op de clubwebsite. "We weten en zien dat het daadwerkelijk niet zo is, maar als we moeten kiezen tussen stilte of toegevoegd geluid, dan spelen we uiteraard het liefst met het vertrouwde geluid van onze trouwe supporters op de achtergrond."

FOX Sports en de KNVB staan toe dat Willem II geluid toevoegt, mits dit een positieve bijdrage heeft aan de wedstrijd en uitzending daarvan. (FOX Sports

Willem II - Sparta zie je zondag om 14.30 uur LIVE op FOX Sports 2

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
Vitesse-FC Utrecht in het teken van Theo Bos en KWF Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
AJAX - PSV bezorgt ESPN meteen record Gepubliceerd op 11-1-2021