Willem II bezorgt flets FC Utrecht vierde nederlaag op rij Gepubliceerd op 27-1-2019 | Via fox sports

Willem II heeft voor een verrassing gezorgd door bij FC Utrecht te winnen. De Tilburgers wonnen met 0-1 door een razendsnelle goal in de tweede helft van Daniel Crowley.

FC Utrecht, dat vorige week de eerste wedstrijd na de winterstop met 3-0 bij AZ verloor, speelde een fletse wedstrijd. De ploeg van Dick Advocaat creëerde amper kansen en liep zo tegen zijn vierde nederlaag op rij aan. Daar kon het basisdebuut van Riechedly Bazoer ook niks aan veranderen. De middenvelder werd in de rust overigens weer gewisseld.

De eerste helft was van beide kanten slecht, maar de tweede helft begon spectaculair. Welgeteld 32 seconden had Daniel Crowley nodig om de 0-1 voor de Tilburgse ploeg binnen te schieten. Willem II, dat voor het eerst sinds 2002 zijn eerste twee wedstrijden na de winterstop wint, eindigt met de overwinning in Utrecht een reeks van tien nederlagen op rij in de Galgenwaard. 

Willem II klimt door de driepunter ook weer over Fortuna Sittard heen op de ranglijst naar plek acht. De achterstand op nummer zes Utrecht is nog maar drie schamele puntjes. Daarnaast plaatste Willem II zich doordeweeks ook nog voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
FC Utrecht speelt woensdag met mantelzorgers op de borst Gepubliceerd op 23-4-2019
Eredivisie
Derby van het Noorden in het teken van KiKa Gepubliceerd op 12-4-2019
Eredivisie
Eredivisie speelt volgend seizoen met Rembrandtbal Gepubliceerd op 5-4-2019
Eredivisie
Dusan Tadic uitgeroepen tot Speler van de Maand Gepubliceerd op 4-4-2019
Eredivisie
Teaser: Johnny de Mol schiet bal Rijksmuseum in Gepubliceerd op 1-4-2019