Willem II bezorgt flets FC Utrecht vierde nederlaag op rij Gepubliceerd op 27-1-2019 | Via fox sports

Willem II heeft voor een verrassing gezorgd door bij FC Utrecht te winnen. De Tilburgers wonnen met 0-1 door een razendsnelle goal in de tweede helft van Daniel Crowley.

FC Utrecht, dat vorige week de eerste wedstrijd na de winterstop met 3-0 bij AZ verloor, speelde een fletse wedstrijd. De ploeg van Dick Advocaat creëerde amper kansen en liep zo tegen zijn vierde nederlaag op rij aan. Daar kon het basisdebuut van Riechedly Bazoer ook niks aan veranderen. De middenvelder werd in de rust overigens weer gewisseld.

De eerste helft was van beide kanten slecht, maar de tweede helft begon spectaculair. Welgeteld 32 seconden had Daniel Crowley nodig om de 0-1 voor de Tilburgse ploeg binnen te schieten. Willem II, dat voor het eerst sinds 2002 zijn eerste twee wedstrijden na de winterstop wint, eindigt met de overwinning in Utrecht een reeks van tien nederlagen op rij in de Galgenwaard. 

Willem II klimt door de driepunter ook weer over Fortuna Sittard heen op de ranglijst naar plek acht. De achterstand op nummer zes Utrecht is nog maar drie schamele puntjes. Daarnaast plaatste Willem II zich doordeweeks ook nog voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Mijlpaal: Weet AZ de deur op slot te houden en een record te vestigen? Gepubliceerd op 15-8-2019
Eredivisie
Wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax vervroegd Gepubliceerd op 14-8-2019
Eredivisie
Erik Pieters ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 13-8-2019
Eredivisie
Ajax wervelt aan de hand van Tadic langs Emmen Gepubliceerd op 11-8-2019
Eredivisie
Huntelaar op jacht naar zijn 350e clubdoelpunt Gepubliceerd op 9-8-2019