Willem II snoept Utrecht in extremis twee punten af Gepubliceerd op 16-2-2020 | Via fox sports

Op een zeiknat grasveld in Tilburg heeft Willem II in de absolute slotfase FC Utrecht van twee punten bestolen. Invaller Paul Gladon tekende voor de gelijkmaker.

Utrecht schoot uit de startblokken in Tilburg; uit een razendsnelle counter schoot Bahebeck de openingstreffer tegen de touwen. Urby Emanuelson, die weer als centrumverdediger begon, bereidde de counter vanaf de achterlijn fraai voor.

De Domstedelingen hadden het betere van het spel, al was het van beide kanten pover. Dat spelbeeld veranderde in de tweede helft niet en op wat speldenprikjes na kreeg het publiek weinig spektakel voorgeschoteld.

Toch gaf Willem II het trouwe thuispubliek reden om te juichen, hoewel tegen de verhoudingen in. In blessuretijd kregen de Tilburgers een zeldzame kans, maar waren des te effectiever. De ingevallen Gladon tekende uit de rebound voor de gelijkmaker.

Van den Brom kon zich na die gelijkmaker niet inhouden. Hij was van mening dat er een overtreding aan het doelpunt voorafging.

Door de remise blijft het gat tussen beide clubs zes punten. FC Utrecht staat met 35 punten zevende, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Statement Eredivisie CV over huidige status competitie Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
eDivisie start nieuw initiatief: eDivisie Open Series Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
[Liveblog] De Eredivisie(clubs) tijdens de coronacrisis Gepubliceerd op 31-3-2020
Eredivisie
Meer duidelijkheid over uitspelen betaald voetbalcompetities Gepubliceerd op 1-4-2020
Eredivisie
Voorlopig geen wedstrijden betaald voetbal Gepubliceerd op 31-3-2020