Ziekenboeg Feyenoord stroomt over: ook Spajic en Malacia afwezig Gepubliceerd op 20-11-2020 | Via fox sports

De lijst van afwezigen groeit en groeit bij Feyenoord. Bij de wedstrijd tegen Fortuna komende zondag kan Dick Advocaat geen beroep doen op Uros Spajic en Tyrell Malacia.

Donderdag werd al bekend dat de Rotterdammers het de komende weken zonder Ridgeciano Haps moeten stellen. En de hamstringblessure van Leroy Fer duurt ook langer dan verwacht. De ervaren middenvelder zal waarschijnlijk pas in 2021 terugkeren.

Feyenoord moet het in Sittard ook stellen zonder Justin Bijlow, Sven van Beek, Robert Bozenik en Christian Conteh. Illustratief voor het grote aantal afwezigen is dat Advocaat de afwezigen had genoteerd op een naar de persconferentie meegebracht lijstje.

Advocaat kan in Limburg wel weer beschikken over spits Nicolai Jørgensen. Feyenoord wil niet zeggen wat de afwezige spelers precies mankeren.

Bij Spajic heeft dat te maken met het afreizen naar het Servische internationale elftal. "Spajic is er niet bij omdat het risico te groot is", legde Advocaat uit. "Hij was bij Servië en is vanochtend vroeg getest, maar over twee dagen kan hij weer hetzelfde hebben. Dus hij blijft er een paar dagen uit." (FOX Sports)

Fortuna Sittard - Feyenoord zie je zondagmiddag om 14.30 uur live op FOX Sports 1

Uitgelicht

Eredivisie
Vanavond live in speelronde 3 van de eDivisie: topper Ajax - PSV Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Prachtig eerbetoon Doesburg en Danilo in voetsporen Romário Gepubliceerd op 24-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020