Vandaag op FOX Sports: Alle topploegen in actie Gepubliceerd op 22-11-2020 | Via ESPN

De Eredivisie dendert door op FOX Sports. Er staan maar liefst zes wedstrijden op het programma in de beste voetbalcompetitie van Nederland. De hele dag door kun je live alles volgen.

14.30 uur: Fortuna Sittard – Feyenoord & Sparta – ADO Den Haag
Om half drie gaat Feyenoord op bezoek bij Fortuna Sittard, waar vorige week Kevin Hofland werd ontslagen. Technisch manager Sjors Ultee zal op de bank zitten als hoofdtrainer. Feyenoord kent een waslijst aan afwezigen: Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Leroy Fer, Tyrell Malacia en Uros Spajic zijn er allemaal niet bij in Sittard. Mark Diemers is wel van de partij tegen Fortuna, waar hij de afgelopen twee seizoenen de smaakmaker was. Om dezelfde tijd wordt er afgetrapt op het Kasteel. In de strijd tegen degradatie ontvangt Sparta concurrent ADO Den Haag, waar Ruud Brood z’n debuut maakt.

Fortuna Sittard - Feyenoord is om 14.30 uur LIVE te zien op FOX Sports 1
Sparta – ADO Den Haag is om 14.30 uur LIVE te zien op FOX Sports 2


16.45 uur: FC Twente – PSV & RKC Waalwijk – sc Heerenveen
De wedstrijd van de week is FC Twente – PSV. Voorafgaand aan deze speelronde de nummer vijf tegen de nummer 3. Het verschil tussen beide ploegen in slechts twee punten. In Enschede rekent men op Eredivisie-topscorer Danilo, in oktober verkozen tot U21 speler van de maand. Om kwart voor vijf gaat sc Heerenveen op bezoek bij RKC Waalwijk.

FC Twente - PSV is om 16.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 2
RKC Waalwijk - sc Heerenveen is om 16.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1


20.00 uur: AZ – FC Emmen
AZ sluit speelronde 9 af met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. De ploeg van Arne Slot weet eindelijk weer wat winnen is. Na vijf gelijke spelen werd er twee keer gewonnen. Bij AZ hopen ze op een fitte selectie. Na AZ – FC Emmen komt alles nog eens in vogelvlucht voorbij rond 22.00 uur in Dit was het Weekend met Jan Joost van Gangelen, Kenneth Perez en Kees Kwakman.

AZ – FC Emmen is om 20.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1

Finales ATP Finals
Kijk je liever tennis? Op FOX Sports 5 zit je goed, want op zondag zijn de finales van de ATP Finals live te volgen. Met om 16.30 uur natuurlijk live onze landgenoot Wesley Koolhof. Met zijn Kroatische dubbelpartner staat hij in de finale van het dubbelspel. Aansluitend zie je uiteraard ook live de finale van het enkelspel.

(FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Van tracking- en event data naar een videoserie voor voetballiefhebbers Gepubliceerd op 18-5-2021
Eredivisie
Play-offs wedstrijden mét publiek dankzij pilot met testbewijzen Gepubliceerd op 14-5-2021
Eredivisie
Wedstrijdschema's play-offs Europees voetbal en nacompetitie Gepubliceerd op 17-5-2021
Eredivisie
Vooruitblik: FC Groningen zonder Sergio Padt, dat wordt even wennen Gepubliceerd op 15-5-2021
Eredivisie
Eredivisie onthult logo in aanloop naar jubileumseizoen Gepubliceerd op 12-5-2021