Dessers voor drie jaar naar Heracles Almelo Gepubliceerd op 8-7-2019

Cyriel Dessers is de nieuwe spits van Heracles Almelo. Dat heeft de Twentse Eredivisie-club zelf bekend gemaakt. De 24-jarige spits komt over van FC Utrecht en tekent een contract voor drie seizoenen. 

"Wij zijn blij dat Cyriel voor Heracles Almelo heeft gekozen", laat technisch manager Tim Gilissen weten in een reactie op de website. "Hij staat al lang op onze radar. Cyriel past goed bij onze manier van voetballen. Dat ook hij heel bewust voor Heracles Almelo kiest als volgende stap in zijn carrière is een goed teken."

Dessers speelde twee jaar bij FC Utrecht. Daarvoor kwam de Belg uit voor NAC Breda, Lokeren en Leuven. "Dit is een mooie kans voor mij, het voelt als een nieuw avontuur. Mijn stijl van voetballen past bij de filosofie van Heracles Almelo, namelijk aanvallend willen spelen", zegt Dessers.

Dessers is maandag meteen met zijn nieuwe club op trainingskamp gegaan. Adrián Dalmau is niet meegereisd naar het Duitse Billerbeck. Van de Spanjaard is bekend dat hij graag een transfer wil maken. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020