Doe jij mee met het Fan Onderzoek 2019/'20? Gepubliceerd op 23-1-2020

Doe jij mee met het jaarlijkse Fan Onderzoek 2019/'20 van KNVB Expertise? Het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten en gaat onder meer over de wedstrijdbeleving, catering, veiligheid en sfeer bij jouw favoriete Eredivisie- en/of Keuken Kampioen Divisieclub. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op mooie prijzen! 

Klik hier om het Fan Onderzoek in te vullen.

De resultaten van het Fan Onderzoek worden gedeeld met de betreffende Eredivisie- en/of Keuken Kampioen Divisieclub. Het geeft clubs inzicht in de wensen en tevredenheid van hun fans. Dit wordt gebruikt om te onderzoeken wat er in het stadion goed gaat en wat mogelijk nog verbeterd kan worden. Regelmatig leiden de resultaten ook daadwerkelijk tot verbeteringen in bijvoorbeelde informatievoorziening, faciliteiten en/of entertainment aanbod. 

Hoe meer supporters deelnemen aan het Fan Onderzoek, des te waardevoller zijn de uitslagen. Een groot aantal supporters (bijvoorbeeld club- en seizoenkaarthouders) hebben al een e-mail ontvangen voor het Fan Onderzoek, maar ook niet-vaste bezoekers kunnen het Fan Onderzoek uiteraard invullen.

Onder deelnemers die op het einde hun e-mailadres invullen worden prijzen verloot, zoals een shirt van jouw favoriete Eredivisieclub, een officiële wedstrijdbal of twee kaartjes voor een wedstrijd van het Nederlands elftal. 

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020