eDivisie: Feyenoord deelt eerste klap uit aan PSV Gepubliceerd op 23-2-2018

Aankomende zondag staat in de Eredivisie de topper Feyenoord - PSV op het programma, maar in de edivisie vond afgelopen woensdag al de generale repetitie plaats. Jaey Daalhuisen, esporter van Feyenoord, nam het in speelronde 7 van de edivisie op tegen de regerend kampioen op de PlayStation 4: Ali Riza Aygün van PSV. De titelstrijd lijkt weer helemaal open te zijn.. 

Om überhaupt nog kans te kunnen maken op de titel was het voor Jaey van cruciaal belang om woensdag te winnen van Ali Riza. Het verschil zou bij winst van Feyenoord namelijk teruggebracht worden tot twee punten. Jaey wist dat hij van goede huizen moest komen, want Ali Riza had tot dan toe al zijn wedstrijden gewonnen. Daarnaast werd de 21-jarige Eindhovenaar in de eerste competitiehelft glansrijk kampioen op de PlayStation 4.

Na een wisselvallig begin kwam de wedstrijd pas voor het rustsignaal echt op gang. In de 40e minuut scoorde Jaey Daalhuisen het eerste doelpunt, waarna hij twee minuten later al de marge verdubbelde naar 2-0. Kort na rust leek Ali Riza Aygün terug te komen in de wedstrijd (2-1), maar de esporter van Feyenoord wist zijn voorsprong te behouden en de overwinning over de streep te trekken.

Heb je de wedstrijd nog niet gezien op FOX Sports 1? Kijk dan hieronder de wedstrijd Feyenoord tegen PSV met commentaar van FC Roelie en Bassistent. 

Uitgelicht

Eredivisie
Vitesse uitgeroepen tot familieclub van het jaar Gepubliceerd op 21-5-2019
Eredivisie
FRENKIE DE JONG EREDIVISIESPELER VAN HET SEIZOEN 2018/2019 Gepubliceerd op 16-5-2019
Eredivisie
MATTIJS MANDERS VOORGEDRAGEN ALS ALGEMEEN DIRECTEUR EREDIVISIE CV Gepubliceerd op 16-5-2019
Eredivisie
Competities en clubs bundelen hun krachten om de toekomst van het profvoetbal te beschermen Gepubliceerd op 10-5-2019
Eredivisie
Test je kennis over de eredivisie met de nieuwe quiz-app Blikkie Terug Gepubliceerd op 9-5-2019