eDivisie: Feyenoord deelt eerste klap uit aan PSV Gepubliceerd op 23-2-2018

Aankomende zondag staat in de Eredivisie de topper Feyenoord - PSV op het programma, maar in de edivisie vond afgelopen woensdag al de generale repetitie plaats. Jaey Daalhuisen, esporter van Feyenoord, nam het in speelronde 7 van de edivisie op tegen de regerend kampioen op de PlayStation 4: Ali Riza Aygün van PSV. De titelstrijd lijkt weer helemaal open te zijn.. 

Om überhaupt nog kans te kunnen maken op de titel was het voor Jaey van cruciaal belang om woensdag te winnen van Ali Riza. Het verschil zou bij winst van Feyenoord namelijk teruggebracht worden tot twee punten. Jaey wist dat hij van goede huizen moest komen, want Ali Riza had tot dan toe al zijn wedstrijden gewonnen. Daarnaast werd de 21-jarige Eindhovenaar in de eerste competitiehelft glansrijk kampioen op de PlayStation 4.

Na een wisselvallig begin kwam de wedstrijd pas voor het rustsignaal echt op gang. In de 40e minuut scoorde Jaey Daalhuisen het eerste doelpunt, waarna hij twee minuten later al de marge verdubbelde naar 2-0. Kort na rust leek Ali Riza Aygün terug te komen in de wedstrijd (2-1), maar de esporter van Feyenoord wist zijn voorsprong te behouden en de overwinning over de streep te trekken.

Heb je de wedstrijd nog niet gezien op FOX Sports 1? Kijk dan hieronder de wedstrijd Feyenoord tegen PSV met commentaar van FC Roelie en Bassistent. 

Uitgelicht

Eredivisie
'Golden Boy' Matthijs de Ligt opvolger Kylian Mbappé Gepubliceerd op 18-12-2018
Eredivisie
De ziel van de 18 eredivisieclubs in 54 foto's Gepubliceerd op 11-12-2018
Eredivisie
Nicolás Tagliafico uitgeroepen tot Speler van de Maand november Gepubliceerd op 6-12-2018
Eredivisie
De ziel van het Hitachi Capital Mobility Stadion in 57 foto's Gepubliceerd op 27-11-2018
Eredivisie
De ziel van FC Groningen: de Groene Kathedraal Gepubliceerd op 27-11-2018