Eredivisie voetbalplaatjes terug bij Albert Heijn Gepubliceerd op 3-1-2020

Goed nieuws voor voetballiefhebbers: vanaf maandag 6 januari zijn de Eredivisie voetbalplaatjes verkrijgbaar in alle winkels van Albert Heijn en bij online bestellingen. Dit jaar kun je 252 unieke plaatjes sparen van spelers van de 18 Eredivisieclubs, het Nederlands elftal én de OranjeLeeuwinnen. Daarnaast is er een vernieuwde app met voetbalgames. 

Voor alle voetbalplaatjes is er een prachtig nieuw verzamelboek (à €1,49) vol leuke weetjes, spelletjes en invuloefeningen. Ook de vorig jaar gelanceerde AH Voetball App is terug, waarin je gespaarde plaatjes kan scannen om ze toe te voegen aan je digitale verzameling.

Nieuw dit jaar is dat je met gescande voetbalplaatjes ook toegang krijgt tot vier voetbalgames die je kan spelen tegen vrienden. De gescande voetbalhelden worden met iedere gespeelde wedstrijd meer waard. In de ranglijst kan je zien wie de kampioen is van jouw vriendenlijst. De app is verkrijgbaar in de App Store en via Google Play en blijft tot eind 2020 actief.

Commercial

In een speciale tv-commercial over de nieuwe voetbalplaatjesspaaractie ontvangt supermarktmanager Ilse de (ex-)eredivisiespelers Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Berghuis in haar winkel. Natuurlijk komen vriend Bart en zoon Tommy langs voor handtekeningen en het voetbalplaatjesverzamelboek.  


In een tweede commercial zien we  OranjeLeeuwin Jackie Groenen met Ajacied Donny van de Beek een van de nieuwe games spelen.

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020