Helikopter en player cams bij bekerfinale Gepubliceerd op 20-4-2018

AZ en Feyenoord nemen het zondag tegen elkaar op in de honderdste TOTO KNVB Bekerfinale. Stadion Feijenoord is tot de nok toe gevuld en het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen de huidige nummer drie en vier van de Eredivisie. Ook op televisie wordt vol ingezet op het in beeld brengen van de sfeer en spektakel: met exclusieve beelden vanuit een helikopter en twee 'player cams' zet FOX Sports vol in op de beleving. 

De uitzending op FOX Sports start vanaf 16.00 uur met een extra lange voorbeschouwing vanuit De Kuip door analisten Kenneth Perez, Arnold Bruggink en John de Wolf, onder leiding van Jan Joost van Gangelen. De spanning wordt opgevoerd dankzij een helikoptercamera die de spelersbussen volgt en het binnenstromen van de fans vastlegt.

Daarnaast introduceert de sportzender de dubbele 'player cam': op FOX Sports 3 wordt een speler van AZ vanaf de warming-up tot het verlaten van het veld gevolgd, op FOX Sports 5 gebeurt hetzelfde met een speler van Feyenoord. Fans bepalen welke spelers centraal staan in de 'player cam' door te stemmen op Foxsports.nl. De ‘player cam’ is in splitscreen te zien naast de reguliere wedstrijdregistratie.

Veronica start om 17.30 uur met uitzenden

Naast FOX Sports is de 100e editie van de TOTO KNVB Bekerfinale ook op het open net te volgen: om 17.30 uur start Veronica met de voorbeschouwing op AZ - Feyenoord. Om 18.00 uur wordt de finale in de Kuip door beide ploegen afgetrapt, terwijl rond 20.00 uur de uitreiking en nabeschouwing van de bekerfinale volgt. 

Uitgelicht

Eredivisie
Voetbalhelden inspireren kinderen in nieuwe campagne FOX Sports Gepubliceerd op 19-7-2019
Eredivisie
Done deal: Matthijs de Ligt naar Juventus Gepubliceerd op 18-7-2019
Eredivisie
Algemeen Directeur Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord Gepubliceerd op 17-7-2019
Eredivisie
ECV bezorgd: gaat Ajax met tweede garnituur Eredivisie in Gepubliceerd op 15-7-2019
Eredivisie
Ruim 8.000 bezoekers bij 2e editie FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival Gepubliceerd op 11-7-2019