Het eerste voetbalfestival van Nederland Gepubliceerd op 14-2-2018

Ben jij helemaal gek van voetbal? Of heb je een zoon en/of dochter die niets liever doet dan buiten een balletje trappen? Dan mag je hét nieuwe voetbalevent van 2018 niet missen: het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival! 

Op zaterdag 7 juli 2018 staat de Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van voetbal. Vooral interessant voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Sluit het voetbalseizoen af op dit te gekke festival en scoor kaartjes met flinke korting! Kinderen betalen slechts €12,50 en volwassenen €8,50 voor een kaartje. 

DOE MEE

Op het VoetbalFestival zie je de beste straatvoetballers van Nederland in actie tijdens het Straatvoetbal NK 4x4 2018. Daarnaast maak je kans om allerlei helden uit het voetbal te ontmoeten. Op de foto met profvoetballers, naar tactische tips luisteren van (top)trainers, kennis maken met presentatoren van FOX Sports, ervaringen horen van Nederlandse scheidsrechters, een praatje maken met YouTube-sterren... alles komt samen in de Jaarbeurs!  

Toch staat het VoetbalFestival vooral in het teken van meedoen. Of het nu om een potje bumpervoetbal gaat of beach soccer in de zon. Daarnaast liggen er in de Jaarbeurs tientallen voetbalveldjes waar kinderen, vrienden en ouders tegen elkaar kunnen voetballen. Twee tegen twee, vier tegen vier of meer! 

DAAG EDIVISIE-SPELERS UIT

Bij de Fun Games is het daarnaast mogelijk om op te nemen tegen edivisie-spelers, de eSporters van de Eredivisieclubs. Daarnaast kan je ze van alles vragen; hoe ziet een leven van een edivisie-speler er uit? Hoeveel uur per week 'trainen' ze en hoe bepalen ze hun tactiek? Hoe gaan ze om met tegenslagen? En hoe maak je zelf kans om esporter te worden bij je favoriete Eredivisieclub?

Tenslotte is er een Derde Helft voor ouders, trainers en begeleiders. Onder het genot van een kop koffie zie je de meest spectaculaire doelpunten aller tijden voorbij komen, koop je het shirt van je favoriete Eredivisieclub en ontmoet je andere voetballiefhebbers. 

Kom meer te weten over het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival op www.voetbalfestival.nl

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax verkleint gat met PSV na zege op NAC Breda Gepubliceerd op 18-2-2019
Eredivisie
Eredivisieclubs helpen 280 fans met overgewicht gezonder te leven Gepubliceerd op 14-2-2019
Eredivisie
PSV in slotfase naast FC Utrecht Gepubliceerd op 11-2-2019
Eredivisie
Weergaloze goal Van der Meer bezorgt Excelsior winst op Feyenoord Gepubliceerd op 4-2-2019
Eredivisie
Patrick Joosten uitgeroepen tot Speler van de Maand januari Gepubliceerd op 30-1-2019