Vacature: KNVB Expertise is op zoek naar een junior clubadviseur Gepubliceerd op 3-5-2021

In het kader van het Traineeship Betaald Voetbal zoekt KNVB Expertise een nieuwe junior clubadviseur. KNVB Expertise, het kenniscentrum van het Nederlands betaald voetbal, is in 2008 opgericht als gezamenlijk initiatief van de KNVB, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en Federatie van Betaald Voetbal Organisaties (FBO).

Samen met 5 collega’s is de nieuwe junior clubadviseur elke dag bezig met de verdere professionalisatie van de betaald voetbalsector. Dat kan zijn als projectmanager van de jaarlijkse financiële benchmark, het Fan- of Sponsoronderzoek, of door middel van het organiseren van de Fieldtrip of het Kenniscongres voor de betaald voetbalclubs. 

Wat je ook doet, met jouw acties draag je direct bij aan een sterkere voetbalbranche. Uit recent onderzoek van PwC blijkt dat er in Nederland 8,2 miljoen voetbalvolgers zijn, die gemiddeld 11 uur per week spenderen aan het volgen van betaald voetbal. En in dit domein gaat de nieuwe trainee aan de slag! Kijk op www.knvbexpertise.nl voor meer informatie over het team en de werkzaamheden.

Interesse?

Ben of ken jij die ambitieuze starter, WO-opgeleid met kennis van Marketing of Business, die ook nog eens gek is van voetbal? Kijk dan snel eens op de vacature hier (https://knvb.homerun.co/junior-clubadviseur). Solliciteren kan tot 20 mei en voor meer informatie kan je contact opnemen met Coen Nieuwpoort (coen.nieuwpoort@knvb.nl). Wie weet tot snel!

 

Uitgelicht

Eredivisie
Van tracking- en event data naar een videoserie voor voetballiefhebbers Gepubliceerd op 18-5-2021
Eredivisie
Play-offs wedstrijden mét publiek dankzij pilot met testbewijzen Gepubliceerd op 14-5-2021
Eredivisie
Wedstrijdschema's play-offs Europees voetbal en nacompetitie Gepubliceerd op 17-5-2021
Eredivisie
Vooruitblik: FC Groningen zonder Sergio Padt, dat wordt even wennen Gepubliceerd op 15-5-2021
Eredivisie
Eredivisie onthult logo in aanloop naar jubileumseizoen Gepubliceerd op 12-5-2021