Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 21-9-2020

Nu de Eredivisie weer van start is lanceert WIJCK. samen met de Eredivisieclubs een prachtige bijpassende special collection. Het lifestylemerk dat groot werd met minimalistische tekeningen van wijken en steden, tekende dit keer op smaakvolle wijze voetbalstadia van de Eredivisieclubs. De aanzichten van iconische stadions als het Philips Stadion en Stadion Feijenoord – De Kuip zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de herkenbare, minimalistische tekenstijl van WIJCK. De prints zijn verkrijgbaar bij de grotere WIJCK.-retailers, in de WIJCK. Store in Amsterdam en via de webshop in vier verschillende formaten en met of zonder lijst, prijzen beginnen bij € 19,90. 

 

Klik hier voor de hele collectie waarin (vooralsnog) de volgende clubs zijn opgenomen: ADO Den Haag, Ajax, FC Groningen, FC Twente, Feyenoord, Heracles Almelo, PEC Zwolle, PSV, RKC, Sparta, VVV-Venlo en Willem II.

 

Foto: Wijck.com

Voetbalfan met stijl

Rutger Diemel, founder van WIJCK.: “Velen van ons scheurden vroeger voetbalposters uit tijdschriften om er onze kinderkamers mee vol te hangen. De passie voor voetbal is niet vervaagd, maar die posters passen natuurlijk niet meer in een stijlvolle inrichting van nu. Nadat we vorig jaar de succesvolle circuitcollectie lanceerden, hebben we daarom dit jaar de voetbalstadions een WIJCK.-makeover gegeven in samenwerking met de Eredivisie clubs! Zo kan elke supporter op een stijlvolle manier toch een stukje van zijn of haar club in het interieur verwerken.”

 

Marc Rondagh, Eredivisie: “Voor veel mensen heeft het stadion van hun favoriete club een speciaal gevoel. Voor sommige is het zelfs een tweede thuis. Op deze manier kunnen we de herinnering daaraan op een stijlvolle manier naar de huiskamers brengen en hebben we samen met WIJCK en de clubs iets heel moois gecreëerd.“

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021