Wie is de beste voetbalmoeder van Nederland? Gepubliceerd op 29-6-2018

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is op zoek naar de ‘Beste Voetbalmoeder van Nederland’. Op 7 juli wordt bepaald wie er met de eretitel vandoor gaat. Elke deelnemende voetbalmoeder krijgt samen met haar zoon of dochter gratis toegang tot het festival. Aanmelden voor het unieke kampioenschap kan tot en met donderdag 5 juli. 

In een serie van vier opdrachten, bestaande uit een drietal activiteiten en een kennisopdracht, worden moeders gecoacht door hun kinderen op jacht naar de titel ‘Beste Voetbalmoeder van Nederland’. De opdrachten bestaan o.a. uit: snelheidsmeter, Voetbaldarts XXL, inworpspel en een korte quiz. Tijdens het laatste onderdeel zullen de moeders en kinderen samen een team vormen om de vragen te beantwoorden.

De verkiezing vindt plaats op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in de Jaarbeurs te Utrecht. “Voetbalmoeders spelen vaak een heel belangrijke rol binnen een gezin met voetballende kinderen” zegt Marije Spijkerman, Campagne Manager bij Jaarbeurs Utrecht. “Zij zorgen voor de gezinsagenda, brengen de kids naar de trainingen en staan bij iedere wedstrijd vroeg langs de kant om ze aan te moedigen. Wij willen ze daarom extra in het zonnetje zetten!” 

Aanmelden op bestevoetbalmoeder.nl 

Via www.bestevoetbalmoeder.nl kunnen voetbalmoeders meer lezen over het evenement en zich inschrijven. De aanmelding is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Het team met de meest originele en overtuigende inschrijving maakt kans om op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival te strijden voor de titel 'Beste Voetbalmoeder van Nederland'.

Het grootste voetbalfeest van Nederland

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is voor jongens en meisjes van alle leeftijdscategorieën. Op het sportieve festival kunnen kinderen meedoen aan diverse wedstrijdvormen en nieuwe tricks leren. Er zijn veldjes uitgezet waar aankomende sterspelers hun voetbalkwaliteiten en trucs kunnen perfectioneren. Ook is er beach soccer, levend tafelvoetbal en zijn er nog veel meer Fun Games. In de esports area kunnen jongens en meisjes het opnemen tegen edivisie-spelers, de esporters van de Eredivisieclubs. Daarnaast zijn er talloze leuke voetbalgadgets te koop en zijn er 3 verschillende NK’s te zien, zoals het NK Panna.

Meer informatie over alle activiteiten is te lezen op www.voetbalfestival.nl. Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival wordt door Jaarbeurs georganiseerd in samenwerking met FOX Sports, Eredivisie CV en mediapartner Voetbal International.

Uitgelicht

Eredivisie
PSV onverslaanbaar op eigen bodem Gepubliceerd op 14-9-2019
Eredivisie
Hakim Ziyech uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus Gepubliceerd op 13-9-2019
Eredivisie
Owen Wijndal is eerste Speler van de Maand U21 Gepubliceerd op 13-9-2019
Eredivisie
Thomas Vermaelen ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 12-9-2019
Eredivisie
Fortuna Sittard contracteert Zweeds international Tekie Gepubliceerd op 10-9-2019