Ben jij 60 jaar of ouder en heb je altijd al een voetbalwens gehad die je graag in vervulling ziet gaan? Wil je altijd al een keer een balletje trappen met ex-internationals zoals Sjaak Swart en Kees Kist? Op 70-jarige leeftijd je debuut maken op het veld van Heracles Almelo of de aanvoerder van PSV zijn voor één dag: wie weet wordt jouw bijzondere voetbalwens tijdens het Eredivisie OldStars Toernooi 2018 op 5 oktober 2018 werkelijkheid!

Op vrijdag 5 oktober, tijdens de Week tegen de Eenzaamheid, is het Nationale Ouderendag. De Eredivisie CV laat in samenwerking met de KNVB en het Ouderenfonds op deze dag voetbalwensen uitkomen. Dit gebeurt tijdens het Eredivisie OldStars toernooi 2018 in het Polman Stadion, de thuisbasis van Heracles Almelo.

Vul hier je voetbalwens in

Wil jij graag dat jouw voetbalwens in vervulling gaat? Vul het formulier hieronder in. Op deze actie zijn de actievoorwaarden en het privacy statement van de Eredivisie CV van toepassing.  Je gegevens worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen als je wens in vervulling wordt gebracht. Na afloop van de actie dragen wij zorg voor het verwijderen van al jouw ingezonden persoonsgegevens. Je ontvang geen e-mails of telefoontjes van ons en je gegevens worden niet gedeeld met derden. 

Geef hier aan wat je voetbalwens is.
Geef aan waarom jouw wens in vervulling moet gaan.
Voer een voornaam in.
Voer een achternaam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een postcode in.
Voer een huisnummer in.
Voer een telefoonnummer in.
Vul een dag in
Vul een maand in.
Vul een jaar in.
 
Voorwaarden
  • Ga akkoord met de voorwaarden om door te gaan.

 


Eredivisie OldStars toernooi 2018 - een jubileumfeest

Naast de voetbalwensen die worden vervuld staat het Eredivisie OldStars toernooi bol van (sportieve) activiteiten. De Eredivisieclubs nemen met hun OldStars Walking Football team deel aan het toernooi in het Polman Stadion. Een aantal Eredivisiecoryfeeën zijn zowel binnen als buiten de lijnen aanwezig. En er wordt op een feestelijke manier aandacht geschonken aan het ‘OldStars Walking Football’ dat dit seizoen 5 jaar bestaat. Op de website wordt binnenkort meer informatie over het toernooi bekend gemaakt. Het Eredivisie OldStars toernooi 2018 is voor iedereen vrij te bezoeken.

Voorwaarden winactie

Lees hier meer over: 

- De actievoorwaarden
- Het privacy statement van de Eredivisie CV
- De algemene voorwaarden van de Eredivisie CV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredivisie & Maatschappij