De kracht van voetbal is enorm, ook buiten de lijnen. Alle 34 clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie organiseren op wekelijkse basis projecten om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Voor het bevorderen van een gezonde levensstijl, het tegengaan van eenzaamheid of het begeleiden van mensen naar werk. Met de campagne #meerdanvoetbal lichten we de waarde van het voetbal in de maatschappij uit.

Om deze rol in samenleving te kunnen blijven vervullen én uitbreiden, organiseerde het Nederlands betaald voetbal van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli 2021 een online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie deden mee door unieke items en arrangementen beschikbaar te stellen. De opbrengst van de voetbalveiling ging uitsluitend naar de maatschappelijke afdelingen van de clubs, zodat zij hun goede werk voort konden zetten.

Voor meer informatie: ga naar meerdanvoetbal.nl

Voetbal Geeft

Lees meer over de gezamenlijke maatschappelijke initiatieven van de Eredivisie, de 18 clubs en VriendenLoterij, maatschappelijk partner Eredivisie.