Eredivisie

Eredivisie Voetbalhuis opnieuw decor voor EA SPORTS FC VIP Launch Party

Voor het tweede jaar op rij organiseerde EA SPORTS in samenwerking met de Eredivisie C.V. een exclusieve VIP Launch Party voor spelers van eredivisieclubs en andere Eredivisie-prominenten. Op donderdag 19 september werden de deuren van het Voetbalhuis in Zeist geopend voor een eerste ervaring met EA SPORTS FC 25.

Jaap Stam als Ultimate Hero in FC 25

Voor het eerst in de geschiedenis van EA SPORTS FC maakt Jaap Stam (52) zijn opwachting in het spel. De robuuste oud-verdediger van onder meer PEC Zwolle, PSV, Ajax, Manchester United en AC Milan, wordt als Ultimate Hero toegevoegd aan FC 25 en maakt hiermee zijn debuut in het voetbalspel. Stam kreeg als hoofdgast van het evenement officieel zijn nieuwe kaart uitgereikt.

Jaap Stam tijdens de EA SPORTS FC VIP Launch Party

Delegatie aan Eredivisie-prominenten

Een flink aantal eredivisiespelers lieten hun gezicht zien in Zeist om ruim voordat het spel officieel uitkomt een eerste ervaring met FC 25 te kunnen hebben. Ook Wesley Sneijder was van de partij; de record international is al langere tijd als Hero een onderdeel in het spel van EA SPORTS FC en zal ook in de FC 25-editie weer terugkeren.

Menig eredivisiespeler speelde een potje FC 25 in het Eredivisie Voetbalhuis

Dit artikel delen