Het programma van de KPN eDivisie

Op dinsdag 9 november gaat de KPN eDivisie officieel van start met speelronde 1! Bekijk hier programma.

YouTube

De nieuwste KPN eDivisie video's

KPN eDivisie in cijfers

18

eredivisieclubs

€50k

prijzengeld

Volg de KPN eDivisie overal

Volg de KPN eDivisie op YouTube, Twitter, Instagram, Facebook en TikTok om op de hoogte te blijven. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Waar strijden de 18 eredivisieclubs voor?

De KPN eDivisie is ook dit jaar vernieuwd. De 18 eredivisieclubs spelen één seizoen met elke dinsdag één speelronde. Met € 50.000 aan prijzengeld, een kampioensschaal en drie Global Series Playoff-plekken om voor te strijden belooft het een beter en spectaculairder seizoen dan ooit te worden. Via de KPN eDivisie kunnen de spelers zich kwalificeren voor het voorstadium van de FIFAe eWorld Cup, het wereldkampioenschap in EA SPORTS FIFA 22.

Waar kan ik de KPN eDivisie kijken?

De KPN eDivisie keert terug op ESPN. Elke dinsdag avond wordt tussen 18.00 en 21.00 uur de liveshow vanuit de H20 Esports Campus uitgezonden op ESPN 2 of 3. Het gaat hier om de drie laatste wedstrijden uit een speelronde. Hoogtepunten van de andere (eerder gespeelde) wedstrijden komen ook terug in de uitzending, maar zijn tevens elke woensdag te bekijken op ESPN.

Wil jij een van de andere 6 wedstrijden live kijken? Ook dat is mogelijk! Alle negen wedstrijden in de speelronde zijn elke dinsdag tussen 13.30 en 21.00 uur live te zien op het YouTube- en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie. Zo mis je geen enkele wedstrijd! Alle wedstrijden worden net als voorgaande jaren van commentaar voorzien door onder meer Koen Weijland, Frank van der Slot en Bas van Velzen.

Wanneer zijn de finals te zien?

In juni 2022 is de climax van het seizoen: The KPN eDivisie Finals. Dan wordt de schaal uitgereikt, het prijzengeld van € 50.000 verdeeld en de Global Series Playoff-plekken toegekend. De KPN eDivisie Finals zullen worden georganiseerd tijdens een groot gaming-evenement. Meer informatie daarover zal gedurende het seizoen bekend worden gemaakt.