Eredivisie

Drie nieuwe wijzigingen in het competitieprogramma

Afgelopen week communiceerden wij in samenwerking met de KNVB een aantal wijzigingen in het competitieprogramma en de invulling voor speelronde 15 t/m 21.  
Vandaag worden er opnieuw drie wijzigingen doorgevoerd.

Wedstrijdwijziging NAC Breda – RKC Waalwijk teruggedraaid

De wedstrijd tussen NAC Breda en RKC Waalwijk is teruggezet naar zaterdag 26 oktober, nadat deze eerder was verplaatst naar zondag 27 oktober. De wijziging is op verzoek van de gemeente Breda en NAC Breda, in overleg met alle betrokken partijen, teruggedraaid.

Wedstrijd Aanvang Datum nieuw Datum Oud

NAC Breda - RKC Waalwijk

20.00 uur

Zat 26 oktober

Zon. 27 oktober

Wijzigingen zaterdag 7 december

Daarnaast zijn de aanvangstijden van twee duels op zaterdag 7 december aangepast. Op verzoek van Go Ahead Eagles wisselen de wedstrijden Go Ahead Eagles – NEC en Heracles Almelo – Fortuna Sittard van starttijd. In Deventer trapt Go Ahead Eagles – NEC nu af om 16.30 uur, terwijl Heracles Almelo – Fortuna Sittard om 21.00 uur in Almelo begint.

Wedstrijd Datum Aanvang nieuw Aanvang oud

Go Ahead Eagles – NEC

Zat. 7 december

16.30 uur

21.00 uur

Heracles Almelo – Fortuna Sittard

Zat. 7 december

21.00 uur

16.30 uur

Goedkeuring competitiebestuur

Competitiewedstrijden kunnen alleen worden verplaatst wanneer het speelschema in de Eredivisie dat toelaat, de lokale autoriteiten van de thuisspelende club aan de nieuwe datum/aanvangstijd kunnen voldoen en met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal.

Dit artikel delen