Eredivisie

10 finalisten bekend voor Reimagine Football Fan Experience-challenge

Europese voetbalorganisaties, waaronder de KNVB, de Johan Cruijff ArenA, AFC Ajax en City Football Group, ondersteund door Eredivisie CV, hebben opnieuw de handen ineen geslagen om gezamenlijke uitdagingen in de voetbalindustrie aan te gaan. Voor de huidige challenge streven de organisaties naar oplossingen die de persoonlijke reis van voetbalfans verbeteren, onvergetelijke ervaringen creëren of schone en duurzame stadions stimuleren.

Deze Reimagine Football-challenge resulteerde in 77 inzendingen uit 14 verschillende landen. Experts van de organiserende partijen hebben tien inzendingen geselecteerd, die worden uitgenodigd om hun ideeën te pitchen aan de internationale voetbalgemeenschap en verder te onderzoeken of de oplossingen in de praktijk kunnen worden toegepast tijdens het Collaboration Event op 28 juni in de Johan Cruijff ArenA.

Finalisten

Deze editie van de Reimagine Football challenge-serie heeft bedrijven over de hele wereld, variërend van start-ups tot gevestigde bedrijven, uitgenodigd om met innovatieve ideeën te komen om voetbal te helpen naar een betere fanervaring voor drie challenge-onderwerpen: Personalised Fan Journey, The Wow for the Crowd en Your Clean and Sustainable Stadium.

De jury heeft onderstaande tien organisaties geselecteerd voor het finale-evenement.

Personalised Fan Journey

Hoe kunnen we onvergetelijke ervaringen voor fans creëren voor, tijdens en na de wedstrijd? De vijf finalisten zijn:

  1. Artsounds
  2. Playable/Techonomy
  3. Seyu
  4. Social Asking
  5. Wizzymaps/GeoJunxion

The Wow for the Crowd

Hoe kunnen we alle fans de beste show en ervaring bieden? De drie finalisten zijn:

  1. Pixelrunner
  2. SciSports
  3. Sorama

Your Clean and Sustainable Stadium

Hoe kunnen we fans stimuleren om bij te dragen aan een schoner stadion en afval te verminderen? De twee finalisten zijn:

  1. FixForm
  2. Kora Sustainability

Reimagine Football

Als je nieuwsgierig bent naar deze uitdaging en de volgende uitdagingen, en hoe je deel kunt worden van de Reimagine Football-community, ga dan naar ReimagineFootball.com

Reimagine Football is een initiatief van de KNVB, de Johan Cruijff ArenA, AFC Ajax en City Football Group, met steun van de Eredivisie CV en medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Dit artikel delen