Eredivisie

Directie De Graaf en Van den Belt drie jaar langer bij sc Cambuur

“De klus is nog niet af.” Zowel algemeen directeur Ard de Graaf en financieel directeur Gerald van den Belt onderschrijven deze woorden en daarom hebben beide directieleden besloten om in te gaan op het voorstel van de Raad van Commissarissen om langer bij SC Cambuur te blijven. Sterker nog: De Graaf en Van den Belt blijven ook voor minimaal de komende drie seizoenen in Leeuwarder dienst.

Beide mannen hebben inmiddels twee kampioenschappen achter hun naam staan bij SC Cambuur en de sportieve ambities blijven onverminderd groot, maar misschien wel het belangrijkste doel voor de komende jaren is om het nieuwe stadion definitief te betrekken en van SC Cambuur een stabiele Eredivisionist te maken.

Het gaat met het nieuwe stadion steeds meer de goede kant op en dat proces willen we graag met elkaar afmaken
Ard de Graaf - algemeen directeur sc Cambuur

De Graaf, die sinds 2011 werkzaam is voor de club, licht toe: “In mijn tien jaar bij Cambuur hebben we ontzettend veel meegemaakt en wat dat betreft ben ik echt helemaal vergroeid geraakt met deze prachtige volksclub. Het gaat met het nieuwe stadion steeds meer de goede kant op en dat proces willen we graag met elkaar afmaken. Dat de Raad van Commissarissen en Stichting het initiatief hebben genomen en graag met ons verder willen is een fijne constatering en ik vind het geweldig om met iedereen bij en rondom de club de schouders er onder te zetten de komende drie jaar.”

Ook Van den Belt, die in 2009 neerstreek bij SC Cambuur om het zeer dreigende faillissement af te wenden, is blij met de verlenging van de samenwerking. “Toen ik hier twaalf jaar geleden binnenkwam had ik niet gedacht hier nog steeds te zitten en voor drie jaar bij te tekenen, maar ik ben er wel ontzettend blij mee. Nog steeds ga ik elke dag met veel plezier van Kampen naar Leeuwarden en we zitten in een mooi proces; zowel sportief als op stadion- en organisatorisch gebied. We hebben beide erg veel zin en ambitie om dit af te maken en om met deze club in een nieuw stadion te gaan voetballen.”

Bron: Cambuur.nl

Dit artikel delen