Eredivisie

Eredivisie start samenwerking met First Touch Games

De Eredivisie CV en de achttien Eredivisieclubs zijn een driejarige overeenkomst aangegaan met de wereldwijde game-ontwikkelaar First Touch Games. Door de samenwerking kan de Eredivisie een nieuw internationaal publiek bereiken, met de achttien eredivisieclubs debuterend in de nieuwe versie van de mobiele voetbalgame Score! Hero 2.

De lancering van het spel Score! Hero 2 is het vervolg op de originele en wereldwijd bekende Score! Hero-game. Het eerste deel is al meer dan 5 jaar een begrip in de markt van mobiele games, met meer dan 300 miljoen downloads wereldwijd en dagelijks miljoenen actieve gamers.

Score! Hero 2 bouwt voort op deze erfenis met een groot aantal verbeteringen, met als hoogtepunt de introductie van de officiële licenties van een viertal voetbalcompetities in Europa. Naast de samenwerking met de Eredivisie, die alle 18 teams in het seizoen 2020/21 en de twee seizoenen daarna omvat, verschijnen ook teams uit de Spaanse La Liga, Duitse Bundesliga en Belgische Pro League in het spel.

Charles Chapman, directeur van First Touch Games: “We zijn verheugd om samen te werken met de Eredivisie voor de lancering van Score! Hero 2. De Eredivisie is een van de meeste bekende en gerespecteerde voetbalcompetities ter wereld. Een competitie met veel spelers met kwaliteiten, talent en klasse, en is een genot om naar te kijken. Het zijn deze kwaliteiten die we willen inbrengen bij Score! Hero 2, als basis voor het succes de komende jaren.”

Marc Rondagh, Business Development Manager bij de Eredivisie: “We zijn erg blij dat we met de Eredivisie onderdeel zijn van FTG’s nieuwe voetbalspel. Score! Hero 2 biedt ons een platform om nieuwe fans te bereiken en bestaande fans meer te binden, zowel nationaal als wereldwijd. Daarnaast biedt het spel veel vermaak op dagen wanneer er geen voetbal is.”

Score! Hero 2 is sinds donderdag hier te downloaden:

Dit artikel delen