Eredivisie

Go Ahead Eagles start seizoenkaartcampagne met fraaie video: 'The Final Ticket'

Een seizoenkaart is voor veel voetballiefhebbers een ware collector's item. Voor Go Ahead Eagles-fans komt daar binnenkort een einde aan: het seizoen 2024/'25 wordt het laatste seizoen met een fysieke seizoenkaart. Met een fraaie video worden fans daar aan herinnerd. This is not just a ticket. This is the final ticket.

Met de andere fysieke seizoenkaarten in de broekzak maakten supporters van Go Ahead Eagles memorabele momenten mee: van de fantastische vrije trap van Marnix Kolder (2013) tot aan de magnifique assist van Paul Bosvelt (1993), van de eerste minuten van Sam Beukema tot aan een doelpuntenfestijn tegen Fortuna Sittard (2021). Iedere seizoenkaart hoort bij een eigen seizoen en zorgt voor momenten waaraan fans later terug aan gaan denken.

Komend seizoen wordt de laatste fysieke seizoenkaart uitgegeven. In 2023 heeft de Deventerse club de vernieuwde Eagles Fan App gelanceerd, waarin fans hun seizoenkaart kunnen toevoegen. Met de app is het op wedstrijddagen mogelijk om via de tourniquets De Adelaarshorst binnen te komen. Vanaf het seizoen 2025/'26 is dit de standaard voor alle fans van de Eagles.

Dit artikel delen