Eredivisie

Heracles Almelo neemt per direct afscheid van trainer John Lammers

Heracles Almelo neemt per direct afscheid van hoofdtrainer John Lammers. Deze beslissing is vanochtend kenbaar gemaakt aan staf, spelersgroep en medewerkers. Zo laat Heracles Almelo vandaag weten in een persverklaring.

“We hebben deze beslissing met pijn in ons hart genomen”, aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma. “Wij hebben helaas niet meer het vertrouwen dat we de negatieve spiraal waarin we zijn beland met John kunnen omdraaien. We hebben uit de laatste zes duels drie punten gehaald, dan komt onze doelstelling (handhaving in de Eredivisie) onder druk. We moeten niet vergeten dat we onder leiding van John in één seizoen terug zijn gekeerd in de Eredivisie, voor dat kampioenschap zijn we hem enorm dankbaar.”

Lammers zelf is uiteraard teleurgesteld. “Ik had zelf zeker het gevoel dat we het met elkaar nog konden omdraaien en ben ervan overtuigd dat we er met elkaar in waren gebleven. We hadden een plan klaarliggen voor na de winterstop, ik vind het jammer dat ik dat plan niet meer mag uitvoeren. Helaas heeft de clubleiding deze beslissing genomen. Daar ben ik het niet mee eens, maar ik zal het moeten accepteren. Ik vond het een voorrecht om voor Heracles Almelo te werken en heb veel goede mensen leren kennen. Daar kijk ik met een zeer positief gevoel op terug. Ik wens de club alle goeds toe.”

Hendrie Krüzen zal in ieder geval tot de winterstop eindverantwoordelijk zijn.

Dit artikel delen