Eredivisie

Maak gratis kans op een VIP-voetbalreis naar Girona FC - FC Barcelona

Wil jij gratis kans maken op een VIP-arrangement voor twee personen met tickets voor de Spaanse topper Girona FC - FC Barcelona (inclusief reis en verblijf)? Doe dan mee met de winactie van de Johan Cruijff Foundation, VriendenLoterij, ESPN en Eredivisie!

In het weekend van 4 en 5 mei spelen Girona FC (nummer 3 in La Liga) en FC Barcelona (2e) een onderlinge topper. Girona FC, met ex-eredivisiespelers Daley Blind (Ajax en FC Groningen) en Savio (PSV), in de gelederen treedt in eigen huis aan tegen FC Barcelona. Blijven de drie punten in Girona of gaat de overwinning naar het Barcelona van Frenkie de Jong (Eredivisiespeler van het Jaar 2018/19)?

Tot en met 14 april kan jij gratis meedoen aan de winactie. Bij de winactie krijg je tevens de mogelijkheid voor een speciaal aanbod. Je kan namelijk meespelen bij de VriendenLoterij, waardoor je een eredivisiebal (t.w.v. €85,-) ontvangt. Van jouw inleg gaat dat dan minimaal 40% naar de projecten van de Cruyff Foundation, waarmee zij wereldwijd impactvolle sport- en spelprojecten kunnen realiseren.

Over de samenwerking

Deze winactie komt voort uit een mooie samenwerking tussen de VriendenLoterij, Cruyff Foundation Eredivisie CV en ESPN. Sinds het seizoen 2021/22 hebben de vier organisaties de krachten gebundeld om maandelijks de beste talenten in de Eredivisie te eren met een prijs: de Johan Cruijff Talent van de Maand. Spelers die voor de start van het seizoen jonger zijn dan 21 jaar, maken kans op de talentenprijs en ontvangen namens de VriendenLoterij een cheque van € 2.500 voor hun voormalig amateurclub. Daarnaast doneert VriendenLoterij iedere uitreiking € 5.000 aan de Cruyff Foundation ter stimulering van maatschappelijke projecten.

Het beste talent over 34 speelrondes ontvangt tijdens de Eredivisie Awards de prestigieuze prijs: Johan Cruijff Talent van het Jaar. Naast een bokaal mag de speler ook een Cruyff Court op een locatie naar keuze aanleggen. Deze prijs wordt sinds afgelopen seizoen eveneens uitgereikt aan het beste talent in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Dit artikel delen