Eredivisie

N.E.C. en FanEx werken samen aan verhoogde fanbeleving

N.E.C. en het Nederlandse FanEx tekenden deze week een partnershipovereenkomst. FanEx focust zich op het creëren van fanbelevingen onder voetbalfans. Middels een speciaal ontwikkeld platform biedt N.E.C. haar supporters als eerste club in Nederland een beleving op het gebied van NFT. Je ontvangt bij het downloaden van de app een gratis welkomst-NFT, waarmee je automatisch kans maakt op het winnen van één van de veertig BNN retroshirts.

FanEx is in staat fans op een makkelijke manier te belonen met unieke belevenissen en fan items. Dit betekent voor N.E.C.-supporters dat zij onder andere items kunnen claimen uit de rijke historie van de Nijmeegse club. Hiermee is N.E.C. één van de eerste clubs ter wereld die gebruikmaakt van de nieuwste technologie op het gebied van fan engagement.

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, vertelt: “N.E.C. is altijd op zoek naar unieke projecten om haar supporters te binden. Voorbeelden hiervan zijn het project Ons Nest en zeer recentelijk het BNN retroshirt. Zo zijn we, samen met FanEx, vol enthousiasme gestart om als eerste Nederlandse voetbalclub een NFT-collectie uit te rollen. Op deze manier willen we onze supporters nog meer betrekken. Door de samenwerking met FanEx maken we dit laagdrempelig. Dit is voor N.E.C. een mooie kans om voorloper te zijn in de Nederlandse sportmarkt.”

Claim jouw gratis NFT

Met de eerste campagne, in het teken van BNN, is het voor supporters mogelijk om gratis een account aan te maken en vervolgens een gratis Bart de Graaff-NFT te bemachtigen. Daarnaast maak jij, met het claimen van jouw NFT, kans op één van de veertig beschikbare BNN retroshirts. Hoe maak je kans? Simpel! Na het downloaden van de app krijg je één gratis NFT toegewezen en hiermee maak jij direct kans op het winnen van een shirt.

Onderstaand zie je hoe jij de app downloadt. Het aanmelden (uitsluitend via mobiele telefoon) is eenvoudig via de volgende stappen:

  • Stap 1: Download de app
  • Stap 2: Registreer en verifieer je account
  • Stap 3: Open je mail met je telefoon
  • Stap 4: Vul je gegevens aan en ontvang de NFT

Bron: N.E.C.

Dit artikel delen