Eredivisie

Nieuwe aanvangstijden PSV – NEC en NAC Breda – Fortuna Sittard

De aanvangstijd van de eredivisiewedstrijd PSV – NEC van zaterdag 14 september wordt verplaatst van 21.00 uur naar 16.30 uur. De wijziging heeft te maken met het Champions League-duel Juventus – PSV van woensdag 17 september. Als gevolg van deze wijziging gaat de aanvangstijd van eredivisiewedstrijd NAC Breda – Fortuna Sittard naar 20.00 uur.

Dit zijn de eerste eredivisiewijzigingen voor de eerste competitiehelft naar aanleiding van het programma van Nederlandse deelnemers aan de Europese toernooien. De overige wijzigingen worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

De wijzigingen zijn tot stand gekomen met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal.

Eredivisiewedstrijden kunnen binnen een speelronde verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League, Europa League en Conference League aangeven beter te kunnen herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter kunnen voorbereiden op komende wedstrijden.

Competitiewedstrijden kunnen alleen worden verplaatst wanneer het speelschema in de Eredivisie dat toelaat, de lokale autoriteiten van de thuisspelende club aan de nieuwe datum/aanvangstijd kunnen voldoen en met goedkeuring van het competitiebestuur betaald

Nieuwe aanvangstijden speelronde 5

Wedstrijd Datum Nieuwe aanvangstijd

PSV – N.E.C. Nijmegen

14 september

16.30 uur

NAC Breda - Fortuna Sittard

14 september

20.00 uur

Dit artikel delen