Eredivisie

Noah is eregast van Cyril Ngonge tijdens Eredivisie Awards

Tijdens de Eredivisie Awards was er een hele speciale gast op bezoek. Dankzij KPN Klasgenoot kon FC Groningen fan Noah ‘live aanwezig’ zijn bij de liveshow, samen met zijn held Cyril Ngonge. Met als kers op de taart ontving Ngonge ook nog eens de award voor het mooiste doelpunt van het seizoen.

KPN Klasgenoot

De KPN Klasgenoot is een speciaal voor KlasseContact ontwikkeld apparaat, dat het contact tussen klas en leerling mogelijk maakt. Via een mobiel video- en audiosysteem dat via (mobiel) internet een beeld- en geluidsverbinding legt tussen school en leerling is live contact mogelijk.

Dankzij deze techniek kunnen zieke leerlingen onderwijs volgen en, minstens zo belangrijk, in contact blijven met hun klasgenoten. De Klasgenoot is uitgerust met een goede kwaliteit camera en een goed scherm, zodat de klas en de leerling duidelijk in beeld zijn. Voor het geluid zijn op de Klasgenoot een goede microfoon en boxen geïnstalleerd. Hiermee is ook de verbinding in spraak goed hoorbaar.

Ook kan de leerling vanuit thuis of het ziekenhuis een vinger opsteken via de KPN Klasgenoot. Op de KPN Klasgenoot gaat een lampje branden. Zo weet de docent (en de klas) dat de klasgenoot op afstand iets wil vragen of zeggen. Met de KPN Klasgenoot kan de zieke leerling optimaal de lessen volgen op afstand.

Dit artikel delen