Eredivisie

Ook Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker op open kanaal FOX

Naast de Johan Cruijff Schaal zijn komend seizoen ook (meer) live wedstrijden en samenvattingen van de Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB Beker gratis op het open kanaal van FOX te zien. FOX neemt de uitzendrechten van Veronica over, dat vorig seizoen alle samenvattingen van de Eerste Divisie uitzond. Daarnaast is het aanbod van live wedstrijden in de TOTO KNVB beker uitgebreid, waardoor nóg meer voetbal op TV te zien is. Het open kanaal van FOX is voor iedereen op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN) te ontvangen.

De Keuken Kampioen Divisie (Eerste Divisie) gaat van start op vrijdag 17 augustus. Met de deelname van ex-Eredivisieclubs als FC Twente, N.E.C. Nijmegen, Roda JC Kerkrade en Sparta Rotterdam is de competitie komend seizoen aantrekkelijker en spannender dan ooit. Om zoveel mogelijk mensen hier op laagdrempelige wijze van te laten genieten geeft FOX vanaf komend seizoen de Keuken Kampioen Divisie een prominente plek in de programmering, met wekelijkse live uitzendingen op maandag- en vrijdagavond.

Op vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stil ligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. 

Naast live voetbal is er op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sports programmering te zien op FOX: Club TV van o.a. Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports Documentaires met de mooiste verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden.

TOTO KNVB Beker op FOX: meer live te zien

Naast de Keuken Kampioen Divisie krijgen ook Eredivisie fans komend seizoen een groter live aanbod dan ooit van het KNVB Bekertoernooi. FOX verdrievoudigt het live aanbod op het open net naar 9 live wedstrijden. Al in de eerste drie rondes brengt FOX iedere donderdag 1 live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting. Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met iedere dag 1 live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag de live loting. Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de KNVB-beker staat 25, 26 en 27 september op het programma.

Johan Cruijff Schaal op zaterdag 4 augustus

De aftrap van het nieuwe voetbalseizoen vindt plaats op zaterdag 4 augustus, wanneer landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord strijden om de Johan Cruijff Schaal. Het duel is om 18.00 uur live te zien op FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo) of 14 (o.a. KPN), op FOX Sports 1 en online via www.foxsports.nl of de mobiele FOX Sports NL app. De voorbeschouwing start om 17.00 uur.

Meer live op FOX Sports

Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports. Uiteraard blijft ook FOX Sports op de vertrouwde en meer uitgebreide wijze live verslag doen van de Johan Cruijff Schaal, Keuken Kampioen Divisie en van het volledige KNVB-bekertoernooi: vanaf de eerste ronde tot en met de finale, met tot aan de kwartfinales maar liefst 6 live wedstrijden per bekerronde. Tevens gaat FOX Sports nog meer Keuken Kampioen Divisie wedstrijden in zijn geheel rechtstreeks uitzenden, waardoor dat in totaal oploopt tot ruim 130 live wedstrijden.

 

Dit artikel delen